Blizzard je navukao bijes igrača Diabla IV pokretanjem prve sezone

S lansiranjem prve sezone u Diablo IV stigao je i Battle Pass, sezonska propusnica s kojom bismo trebali kupovati kozmetičke potrebštine i brže napredovati, ali u praksi stvari stoje nešto drugačije

Diablo IV nije savršen i nakon pokretanja servera bilo je jasno da mu nedostaje završni sadržaj i dotjeranost, ali to se moglo očekivati ​​od igre ovakvog formata. Početni entuzijazam počeo je nestajati kako su dani prolazili i čuli smo sve više pritužbe, ali smo imali i nadu da će prva sezona i prvi veliki patch to ispraviti, i to s Sezona zloćudnih sve doći na svoje mjesto, no prije par dana postalo je više nego jasno da se ponavlja scenarij kakvog smo gledali u Diablu IIIali na daleko gori način.

Naime, premda je Mećava riješio određene bube, dodatno je uravnotežio razrede, ali na potpuno pogrešan način. I ne samo to, većina ih je vidno oslabljena, zbog čega imaju jedan ili eventualno dva valjana završetka građena, odnosno načina igranja, što je uistinu smiješno, jačanje određenih sposobnosti zanemariva je. No dobro, nije kraj svijeta, sredit će se, no kako na uvijek aktualnom Prihod javljaju se igrači, pojavili su se neki novi bube primjerice nepojavljivanja bosseva u otvorenom svijetu danima, a ni priča s bjesomučnim mljevenje oprema nije postala ništa bolja. Istina, Diablo je uvijek bio serijal u kojem smo lovili što bolju opremu, no ovdje je ista u posljednjem stadionu igre, od 60. ili 70. stupnja razvoja pa do završnog, stotog, toliko rijetka da nije vrijedna truda i moguće je igrati satima da ne naiđemo na ono što je bolje od onoga što trenutno imamo.

Priča tu ne staje jer je uz prvu sezonu na scenu stupio i poznat Borbena propusnica, sezonska propusnica koja je u osnovi besplatna, ali samo plaćanjem deset eura za tri mjeseca koliko će trajati svaka sezona, otvara se njezin puni potencijal. Odnosno, trebalo bi, ali problem je što ispunjavanjem svih scenarija, prevedeno mljevenje, igrači mogu zaraditi maksimalno 666 Platinuma. Platinum se inače koristi kao platežno sredstvo za Premium Battle Pass i kozmetičke predmete, a sam Premium Battle Pass košta 1.000 Platinuma, dok je najjeftiniji kozmetički predmet – 800 Platinuma.

Drugim riječima, čak i da završite sve, i dalje ne možete kupiti apsolutno ništa, ali opet dajte deset eura u drugoj sezoni da biste eventualno kupili treću. Potpuni promašaj, jer tako nešto očekujemo od free-to-play igrice, ali ne i od Diabla IV koja u najjeftinijoj verziji stoji paprenih 70 eura. Zapravo, izvršavanje svih sezonskih zadataka u Fortniteu i Apex Legends, daje dovoljno resursa za kupnju sljedeće sezone, a ostat će nešto za neke blistave koža.

Možemo spomenuti i poznati Smoldering Ashes, sezonsku monetu koja uključuje dodatne sadržaje poput Urn of Progressiona. Kada napokon i dođete u posjed spomenutih, dakako napretkom po razredima Battle Passa, izgleda da ih nećete moći iskoristiti jer su bonusi vezani uz dosezanje određenog stupnja razvoja. Spomenuti Urn of Progression koji daje bonus za dobivanje iskustva moguće je koristiti tek na 62. stupnju razvoja. Kako smo rekli, završno “leveliranje” likova je iznimno zamorno zbog vrlo male nagrade u vidu bolje opreme, pa brži napredak zvuči primamljivo, ali stvarno, svi se slažu da je brži napredak do upravo tog završnog stadiona svakako poželjniji – svi osim Blizzarde.

Kako trenutno stoje stvari, od dvadesetak ljudi koje imamo na listi prijatelja na Battle.netu i koji su u početnim danima igrali Diablo IV, početkom sezone ih se u igru ​​vratilo niti pola, dok se sada u večernjim satima pojavi njih dvoje, ali njih ne računamo jer su obožavatelj. Vjerujemo da ovo nije usamljen slučaj, a općenito bilježimo sve manje objava na društvenim mrežama vezanih uz ovo poglavlje, osim sve češćeg zgražanja i psovki.

Nije dobro kako god okrenemo i što nas se tiče, Diablo IV ćemo zaigrati kada se stvari poprave, pa makar čekali i dvije godine koliko je Blizzardu trebalo da prethodnika dovede u red. GG Mećava, GG. Ili možda primjerenije – kek.

Linkovi preporučujem

📢 Akcija!

LENOVO tablete

Iskoristite akciju kvalitetnih i pouzdanih Lenovo tableta!

149,99 € 1.130,10 kn gdje je

📢 Uštedi do 24%

POCO pametni telefoni

Ostvari super uštede ne brže i snažne Poco smartphone!

139,99 € 1.054,75 kn gdje je

Ronis preporuka

Savršen spoj zvuka i stila.

KEF Q550 orah

Preporučena ulazna snaga 15-130W, osjetljivost 87dB, nominalna impedanca 8 Ohma, frekvencijski raspon 45-28,000Hz

799,00 € 6.020,07 kn 1.099,00 € Akcija

Bogatiji i realističniji zvuk.

BLUESOUND čvor

Novi DAC podržava audio format visoke razlučivosti do 192 kHz / 24 bitni standard, uključujući MQA zapise. Dostupna su sva danas potrebna digitalna i analogna sučelja – koaksijalno, optičko, USB, HDMI s podrškom za eARC, klasični analogni RCA, te 3,5 mm za slušalice.

570,00 € 4.294,67 kn 650,00 € Akcija

Jednostavno ih spoji i uživaj.

AKUSTIČNA ENERGIJA AE1 Aktivan

2 x 50 W aktivna zvučnika s integriranim A/B pojačalom i aktivnim mrežama za filtriranje, frekvencijski raspon 40Hz-25kHz +/-6dB, tehnologija membrane od čistog keramičkog aluminija, visokotonac od 27 mm s aluminijskom kupolom, jedinstveni WDT valovod za poboljšanu pokrivenost prostorija

1.051,00 € 7.918,76 kn 1.051,00 € Akcija

ANC i legendarni JBL Pro zvuk u jednom.

JBL CLUB Pro+ TWS

Trajanje baterije 8 sati (6 sati sa uključenim ANC). Qi punjenje. Bluetooth 5.1. Dinamički frekvencijski raspon 10 Hz – 20 kHz. Impedancija 16 ohma.

179,00 € 1.348,68 kn 205,59 € Akcija

Za ljubitelje glazbe koji žele najbolje.

YAMAHA A-S301 crno

Integrirano pojačalo s prednošću digitalnog ulaza. 95W x 2, Pure Direct, Custom-made snaga transformatora / 6,800uF blok kondenzatora / aluminij istiskivanje odvodi toplinu, ART (Anti-Resolution i izdržljiva) baza, Digitalni audio ulazi na TV-u ili Blu-ray player-u

429,00 € 3.232,30 kn gdje je

Bežični zvuk u cijeloj kući.

DENON Home 150 crni

Denon Home 150 je multiroom zvučnik s ugrađenim Internet radiom i glazbenim streamingom, Hi-Res Audio reprodukcija, Heos aplikacija, Amazon Alexa, Airplay 2, Bluetooth, podrška za subwoofere s ugrađenim HEOS-om.

249,00 € 1.876,09 kn gdje je

Pusti glazbu i opusti se s ekipom.

JBL PartyBox 710

Sa svojim jedinstvenim i šarenim svjetlosnim showom sinkroniziranim s JBL Original Pro Sound. Minimalističke i intuitivne kontrole gornje ploče i aplikacija PartyBox omogućuju vam stvaranje glazbenih i vizualnih iskustava sljedeće razine.

753,48 € 5.677,10 kn gdje je

Savršene slušalice za tvoje ljetne avanture.

MARSHALL major IV BT smeđe (bežične)

Upoznajte Major IV, Marshallove legendarne slušalice s više od 80 sati bežične reprodukcije, bežičnim punjenjem i novim, poboljšanim ergonomskim dizajnom. Uz više od tri puna dana napajanja, možete prestati brinuti o tome hoće li vam se slušalice pokvariti kada ih treba.

120,00 € 904,14 kn gdje je

Uroni u impresivan zvuk i čisto zadovoljstvo.

AV receiver MARANTZ NR1510 srebro zlato

Tanak 5.2-kanalni Ultra HD AV receiver s ugrađenom HEOS tehnologijom, snaga 50 W po kanalu (8 ohma), 6 HDMI ulaza s punom podrškom za HDCP 2.3, podrška za Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma, eARC i ALLM, 4K/60 Hz full-rate pass-through, Wi-Fi, podrška za glasovne kontrole i usluge strujanja.

739,00 € 5.568,00 kn gdje je

HIFI zvučnici koji stvaraju glazbenu magiju u svakom trenutku.

Zvučnici REVEL Concerta2 F35

Elegantan samostojeći zvučnik, stražnji bas refleks, preporučena ulazna snaga 30-180W,osjetljivost 90dB, nominalna impedanca 6Ohma, frekvencijski raspon 35-20,000Hz

2.123,00 € 15.995,74 kn gdje je

Uživajte u slušanju vinila bez ograničenja.

Gramofon TEAC TN-3B trešnja

TEAC TN-3B gramofon s gumenim pogonom, 2 brzine. Motor je odvojen od kućišta, pa je utjecaj smanjen. Novost je i S ručka s tzv “knife-edge” ležajem za okomito, kugličnim ležajem za horizontalno kretanje.

555,00 € 4.181,65 kn gdje je

Više o temiIzvor:Bug.hr