Jurić u Italiju dovodi HNL senzaciju!?: Nakon što je potpisao Vlašića, želi još jednog Hrvata

Guliver Image

Autor: Ivan Lukač

Ivan Jurić i ovu sezonu započet će kao trener Torina. Jedna od glavnih želja bila mu je kupovina Nikole Vlašića. Bivši kapetan Hajduka u Torinu je proteklu sezonu proveo na posudbi te ga je klub odlučio kupiti od West Hama.

Nije tu kraj Hrvatima u Torinu. Naime, Jurić želi mlado krilo Slaven Belupa, Antu Crnca. Jedan od najboljih mladih igrača HNL-a odlične brzine i driblinga, taktički jako dobar velika je Jurićeva želja.

Skautirali su ga mnogi, a Slavenovi čelnici već su odbijali ponude iz Belgije, Turske i Austrije. Nisu bili zadovoljni s iznosima koje su te klubovi nudili.

Veliki talent

Torinu pak traženih 1,5 milijuna ne bi predstavljalo nikakav problem, jer Crnac je s 19 godina igrač koji samo može nastaviti rasti. Jurić je na glasu kao “nemilosrdan” trener kod kojeg egzistiraju samo igrači koji su 100 posto spremni podrediti se zahtjevima koje ispred njih postavlja, a mladi ofenzivac neupitno je takav.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Odlaskom Crnca izgubio bi napadački jako puno, a igrača takve brzine, koji k tome stalno traže dubinu u igri, u HNL-u je jako malo. Početkom prijelaznog roka klub je doveo mladog Šakotu iz Dinama koji je sličan po svim karakteristikama kao i Crnac.

Ovu sezonu je otvorio  s dva gola u tri utakmice. I puno dobrih individualnih akcija, ali prečesto i neadekvatnom podrškom suigrača koji se očito još traže u sustavu novog trenera.

Ništa od povratka na Maksimir? Pjaca dobio tri ponude, a jedna je potpuno neočekivana

Autor:Ivan Lukač

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr