Hrvatska pjevačica u borbi s teškom bolesti: ‘Zbog toga se debljam, nadam se da će sve biti u redu’

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Autor: I.G.

Pjevačica Andrea Šušnjara (36) već neko vrijeme otvoreno govori o zdravstvenom problemu sa štitnjačom zbog kojeg je prikupila nekoliko kilograma viška, a zbog tempa života ne može se posvetiti zdravlju koliko želi.

„Imam problema sa štitnjačom. Nabacila sam nekoliko kilograma zbog lošeg zdravlja, ali nadam se da će se sve regulirati do kraja ljeta. Nemam puno vremena za odmor jer mi je tempo baš zeznut. Vozim se u kombiju po cijeli dan, odem na neku večeru, uglavnom junk food, odradim koncert pa vraćanje natrag…Nije lako”, rekla je Andrea u intervjuu za Story.

Ivana Knoll jedva pokrila svoje atribute, izvijala se u plićaku i sve je bliže rodnoj Hrvatskoj

‘Poznajemo se već dugi niz godina’

Andrea je najdugovječnija pjevačica Magazina s kojim pjeva već 12 godina, a od svoje prethodnice Jelene Rozge tražila je savjet o zdravlju jer Rozga također ima problema sa štitnjačom.

„Mi smo se o tome čule. Poznajemo se već dugi niz godina. Razlika je u tome što ja imam obrnuti oblik štitnjače od nje. Ja se debljam i umorna sam, a ona mršavi. Sad se trenutačno borim s tim, ali nadam se da će sve biti u redu”, rekla je pjevačica.

Andrea je trenutno zadovoljna sobom i ne brine ju što drugi misle, o tome je govorila jednom prilikom za IN magazin.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

‘Imala kilu više ili manje, potpuno mi je nebitno’

„Zadovoljna sam sama sa sobom i to zbilja mogu reći. Nikad se nisam zamarala time sviđa li se nekome ova haljina ili ne, bitno je da se meni sviđa. Imala kilu više ili manje, potpuno mi je nebitno. Jedino ne volim kada to prijeđe u nekakvo vrijeđanje ili kad se nekakve neistine iznose u medijima, to mi zasmeta. Ali inače – kome smeta, neka ne gleda”, rekla je pjevačica, pa se osvrnula na svoju bitku s rakom jajnika čiju je dijagnozu dobila kao dvadesetogodišnjakinja.

“Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u drugom smjeru, ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim i ne mogu se požaliti zasad”, kazala je.

Autor:I.G.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr