Djelatnica hotela otkrila što nikada ne biste trebali koristiti iz hotelskih kupaonica

Radnica u hotelu upozorila je ljude na besplatne proizvode u smještaju.

U videu na TikToku koji je privukao pozornost više od milijun korisnika, žena je objasnila zašto bi trebali izbjegavati šampone, regeneratore i kupke u hotelima.

“Evo savjeta: Nikada ih ne koristi”, rekla je, “Zašto? Jer nisu sigurni.”

Žena je odvrnula poklopce, pokazujući lakoću s kojom gosti mogu dodati vlastite supstance.

“Mogu staviti boju za kosu, izbjeljivač, bilo što. Nikada ovo nemoj koristiti”, ponovila je. “Ja svoju uvijek nosim kad putujem. Ako ne ponesete svoje, uvijek nazovite recepciju i tražite novi set ili mini pakete.”

U međuvremenu pojavio se još jedan TikTok u kome je stjuardesa ponovila upozorenja vezana za sredstva za osobnu higijenu, prije nego što je spomenula još neke predmete kojih bi se ona klonila, među kojima je i hotelska kanta za led.

@t_marie_the_fa_bartender Lets talk about what not to do FA style! Im giving some tips! What else do ya’ll want to know #hotel #traveltiktok #dontdoit #flightattendant #blackflightattendants #nonrevlife #travellife #hotelsecrets ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

TikTokeri savjetuju antibakterijske sprejeve, izbjegavanje aparata za kavu jer se teško čiste, kao i čaše koje nisu umotane u plastiku, prenosi City Magazine.

Više o temi

Izvor:Poslovni.hr