Bulj šokiran nakon Velike Gospe, spominje Božinovićev nalog: ‘Ovo se ni u komunizmu nije događalo’

by | kol 16, 2023 | Vijesti | 0 comments

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj ogorčen je onime što se događalo tijekom blagdana Velike Gospe.

“Ovo se ni u komunizmu nije događalo, za Veliku Gospu kažnjavati hodočasnike”, požalio se na Facebooku, rekavši da se do njegova dolaska na čelno mjesto u Sinju u dane Velike Gospe naplaćivao parking, no da je njegovom odlukom uvedeno besplatno parkiranje za vrijeme proslave kao poruku gostoprimstva.

‘Što od seljačine očekivati?’ Bulj objavio video i razljutio ljude, traže da ga se kazni

“Po prvi put je policija vjerojatno po Božinovićevom nalogu naplaćivala kazne ljudima zbog parkiranja, što se u Sinju u dane Gospe nije događalo ni u komunizmu. Svjesni smo gužvi, ali njih smo priželjkivali i radili na promociji Sinja i pozivanju što više ljudi u Sinj.  Za automobile koji su smetali odvijanju parkinga smo osigurali pauk za premještanje tih automobila. Osigurali smo i bobije i studente kako bismo pomogli nesmetano odvijanju prometa. Unatoč tome policija je mnogima čiji automobili nisu smetali odvijanju prometa naplaćivala kazne”, tvrdi ogorčeni Bulj.

‘Ovo se u komunizmu nije događalo’

Unatoč Plenkoviću i Božinoviću Sinj je cijelo ovo ljeto prepun posjetitelja, a u dane Gospe i hodočasnika, dodaje.

“Izgleda da ova Vlada na račun Sinja samo želi punit proračun! Ovo se ni u komunizmu nije događalo. I ovo je prvi put da je policija išla u ovakvu odmazdu prema hodočasnicima. Nećemo vam ovo zaboraviti!”, poručuje Bulj.

Autor:Dnevno.hr/M.P.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr