Ella Dvornik najavila povlačenje s društvenih mreža, dan kasnije se već javila: ‘Idem u komu…’

NEMA PAUZE

srijeda, 16.8.2023. u 13:51

Foto: Privatni album

‘Ide lagani oflajnčić’, napisala je prije dva dana na Instagramu pa poručila da je neko vrijeme neće biti na internetu, ali nedavno se opet javila

Satraše me sunce danas. Idem u komu, bile su to riječi influencerice i glazbenice Elle Dvornik (32) koje je podijelila na društvenim mrežama.

Premda je ranije objavila da se povlači s mreža i da je neko vrijeme neće biti ‘online’, obratila se fotografijom na kojoj je zaklopila oči i poručila pratiteljima da je umorna.

Foto: Instagram

– Ide lagani oflajnčić – najavila je prije dva dana na Instagramu.

Foto: Instagram

Uz natpis je dodala tada i bijelu pozadinu te pjesmu grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ‘Suze biserne’.

Inače, Ella je potvrdila prošli tjedan za medije kako se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (45). 

Foto: Instagram

– Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je za Story.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi ljeto, a zbog toga su i krenula šuškanja o prekidu ljubavi.

Njih dvoje bili su deset godina zajedno, a prije četiri godine vjenčali su se u Las Vegasu. Zajedno imaju dvije kćeri – Balie i Lumi.

Foto: Instagram/Ella Dvornik

Inače, Charles se nedavno vratio iz Engleske gdje je poveo i kćeri kod mame, a nedavno se pohvalio kako se bacio na posao. Zasukao je rukave i pokazao kako uređuje okućnicu i dvorište u Balama u Istri gdje su on i Ella zajedno živjeli.

Foto: Instagram

Na društvenim mrežama objavio je kako sa sumještaninom uređuje dvorište i priznao kako se divi tom čovjeku.

Foto: Instagram/Ella Dvornik

POGLEDAJTE NAJBOLJE OD ČETVRTE SEZONE ‘TKO JE KRIV?’: 

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr