Schwarzeneggerov sin drastično smršavio: ‘Počeo je vježbati i jesti kvalitetnije, ima ciljeve…’

VELIKA TRANSFORMACIJA

srijeda, 16.8.2023. u 13:50

Foto: SPOT/Profimedia/dpa/Pixsell

Christopher Schwarzenegger već se par godina bori s kilogramima, a sad je pokazao zašto se disciplina i zdravi način života isplati

Mlađi sin Arnolda Schwarzeneggera (76), Christopher (25), pokazao je impresivne rezultate vježbanja i novu figuru, a fotografi su ga uhvatili nakon treninga u teretani u Los Angelesu. 

Foto: SPOT

Osim toga, osvježio je kombinaciju i novom frizurom, što je odmah privuklo pažnju na društvenim mrežama – fanovi su odmah primijetili da sad puno više liči ocu. Borbu s kilogramima je započeo 2020., a prijatelji su govorili kako je ranije živio kao tipični student, a onda je brzu hranu zamijenio zdravom, brinuo se za kalorije i počeo vježbati.

Sin slavnog glumca drži se podalje od kamera i izbjegava medije, ali se čini da se pridružio braći u aktivnom načinu života i treninzima.

Foto: SPOT/Profimedia/dpa/Pixsell

Njegova transformacija je već ranije privlačila pažnju, posebice prije dvije godine kad pokazao ogroman napredak. Navodno je, nakon što diplomirao na Sveučilištu u Michiganu, pronašao motivaciju da dođe u formu i živi zdravijim načinom života. 

– Postavio si je cilj promjenu do diplome i toga se držao. Počeo je vježbati i bolje birati hranu. Bio je u školi i živio je kao tipičan student nekoliko godina, ali sada odrasta i spreman je bolje se brinuti o sebi – rekao je izvor blizak obitelji za Hollywood Life

Foto: Felix Hörhager/DPA

Izgleda da se discipliniranost isplatila jer je Christopher ponovno pozitivno iznenadio izgledom. Ima dvije starije sestre, Katherine (33) i Christinu (32), brata Patricka (29) te polubrata Josepha Baenu (25),kojeg je Arnold dobio u izvanbračnoj aferi s tadašnjom dadiljom djece, Mildred Patriciom Baena. 

POGLEDAJTE NAJBOLJE OD ČETVRTE SEZONE ‘TKO JE KRIV?’: 

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr