VIDEO Snimka sa samita postala viralna: Zbog jednog detalja opet se pojavila teorija da Putin koristi dvojnika

“Odustao od igre”

Piše B. F. M.,
23. kolovoza. 2023. @ 08:20

Ruski predsjednik Vladimir Putin
Ruski predsjednik Vladimir Putin
Foto: Screenshot / Twitter

Zbog Putinova uključivanja na samit BRICS-a opet su se pojavile teorije da ruski predsjednik koristi dvojnika.

Vođe država članica BRICS-a sastale su se u Južnoafričkoj Republici, gdje se nalaze čelnici Brazila, Indije, Kine i Južnoafričke Republike.

Međutim, ruski predsjednik Vladimir Putin zbog raspisane međunarodne tjeralice zbog optužbi za ratne zločine u Ukrajini na samit se morao uključiti videolinkom, a društvenim se mrežama brzo proširio jedan trenutak iz njegova javljanja.

Putin je, čini se, pogledao u svoju lijevu ruku da bi provjerio koliko je sati, iako sat nosi na desnoj ruci, a zatim se naizgled zbunjeno počeše iza uha kad shvati da sata nema.

Nije dugo trebalo da se ponovo pojave teorije da se radi o njegovu dvojniku, koji je zaboravio gdje ruski predsjednik nosi sat.

“Putinov je dvojnik sve ovo vrijeme sjajno odrađivao svoj posao, a onda je odustao od igre čim je pokušao pronaći sat na lijevoj ruci jer pravi Putin nosi sat na desnoj”, objavio je jedan korisnik platforme X.

“Kada će FSB naučiti Putinove dvojnike na kojoj ruci nosi sat?” napisano je na profilu medija Nexta.

Na snimku se osvrnuo i Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministarstva unutarnjih poslova: “Putin je zaboravio da nosi sat na desnoj ruci. Ili to nije Putin? Što se to događa?”

Putin’s double has been doing such a great job all this time and then gave up the game the instant he tried to find his watch on his left hand, since real Putin wears his watch on his right. pic.twitter.com/BdvHwyegls

— Igor Sushko (@igorsushko) August 22, 2023

🤡😅 When will the FSB teach Putin’s doubles on which hand he wears a watch? pic.twitter.com/GO0hoGdtde

— NEXTA (@nexta_tv) August 22, 2023

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) August 22, 2023

Više o temi

Izvor: Dnevnik.hr