Poginula s Prigožinom, par sati prije leta se žalila: Čekamo zbog nekog čudnog kvara na avionu

by | kol 24, 2023 | Vijesti | 0 comments

POŽALILA SE OBITELJI

četvrtak, 24.8.2023. u 14:17

Foto: Facebook/KristinaYadrevskaya

Stjuardesa Kristina Raspopova (39) koja je bila u Prigožinovom zrakoplovu požalila se rođacima na kašnjenje leta zbog nekog čudnog kvara

U Prigožinovom zrakoplovu bila je stjuardesa koja se rođacima požalila na kašnjenje leta.

Pogledajte video: Mjesto pada aviona

Uz Wagnerovih 10 vojnika, u zrakoplovu su bila još tri člana posade: zapovjednik Levšin Aleksej, drugi pilot Karimov Rustam i stjuardesa Raspopova Kristina.

Kristina Raspopova (39) bila je starija sestra zamjenika tužitelja grada Jemanželinska Čeljabinske regije Jevgenija Raspopova. Nekoliko sati prije leta Kristina je izjavila o kašnjenju leta.

Prema 74.ru, Jevgenij Raspopov nije ni znao da njegova sestra leti s osnivačem Wagnera, iako je znao da Kristina radi na poslovnom mlažnjaku koji iznajmljuju svi koji si to mogu priuštiti.

Kristina je radila za moskovsku tvrtku MNT Aero, koja je i vlasnik zrakoplova. U Sankt Peterburg je došla iz Moskve kako bi radila na “važnoj ruti”, objavio je dan ranije telegram kanal Baza.

Ujutro 23. kolovoza Kristina je na društvenim mrežama objavila fotografiju svog doručka i kofera. Sudeći prema objavama tijekom protekle godine, stjuardesa je radila na poslovnom mlažnjaku, a slike iz kabine često su se pojavljivale na društvenim mrežama. 

Neposredno prije tragedije, prema Telegram kanalu Baza, požalila se obitelji zbog kašnjenja leta.

Navečer je izvor telegram kanala ВЧК-ОГПУ rekao da je nazvao Kristinu, a ona je rekla da tim čeka važan poziv: biti će odlučeno – letjeti danas ili sutra. Stjuardesa je također rekla da je avion bio na popravku prije polijetanja.

Prema izvoru, skrenuo je pozornost na Kristinin glas – bio je nekako uznemirujući.

– Rekla je da je u Moskvi i da danas ili sutra ide na avion. Zrakoplov je bio na održavanju ili nekim manjim hitnim popravcima. I čekaju polazak – izvještava Tklegram kanal ВЧК-ОГПУ.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr