Nastavlja se potraga za vozačem koji je sletio autom u rijeku kod Požege: “Odjednom je naišao i samo udario u mene, ja sam završio u jarku”

Treći dan potrage

Piše DNEVNIK.hr,
29. kolovoza. 2023. @ 19:53

HGSS i policija i dalje tragaju za vozačem koji je prije tri dana sletio autom u rijeku kod Požege i pobjegao.

Treći je dan potrage za 37-godišnjakom koji je skrivio prometnu nesreću kod Požege, udario u drugi automobil, a zatim sletio u potok Veličanku. U prometnoj nesreći teško je stradao njegov 30-godišnji suvozač, a lakše vozač drugog automobila.

U trećem danu potrage i dalje su uključene policijske snage, HGSS, psi tragači i dronovi. Teren je težak za pretragu zbog šumovitog i poljoprivrednog tla, ali i zbog izuzetno velikog prostora na kojemu se odvija potraga.

“U provedbi navedenih mjera bilo je uključeno 40 policijskih službenika, 30 vatrogasaca, 22 pripadnika HGSS-a koji su koristili dronove i 2 službena psa”, rekla je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

Vozač udarenog automobila izašao je iz bolnice s ozljedom glave i ruke.

“Išao sam u grad i odjednom je automobil naišao od Požege i samo udario u mene i ja sam završio u jarku, kukuruzima. Kad sam izašao iz automobila pomislio sam da je onaj koji me udario pobjegao. Kasnije kad sam bio u kolima hitne, onda su neki ljudi vikali da nije pobjegao, da je pao u Veličanku“, rekao je Drago Kapl.

Suvozača s teškim tjelesnim ozljedama sjeća se iz bolnice.

“On je bio u nosilima, a ja sam bio u kolicima. Njega su odvezli na CT, ja sam otišao slikati glavu. Vikao je da je bio u vodi i tresao je nogama, to sam vidio jer je bio pokriven onim plahtama. Je li bio mokar, nemam pojma”, dodao je Drago.

Suvozač je izvan životne opasnosti, a za vozačem se potraga i dalje nastavlja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Više o temi

Izvor: Dnevnik.hr