Domaćin u ‘Večeri za 5’ zaboravio prirediti iznenađenje pa gošće zapjevale hit Kiće Slabinca

Foto: RTL

Autor: I.D.

Magistar ekonomije Dejan Mesarek ugostio je protukandidatkinje drugog dana osječkog tjedna ‘Večere za 5’. Svoju večeru odlučio je spraviti od bučinog ulja, crvenog luka, krumpira, rebarca, BBQ umaka, mascarponea i malina, a damama su se njegova jela itekako svidjela.

Pokazale su to i bodovima – Dejan se, naime, izjednačio sa Sanjom dobivši za svoju večeru također 38 bodova.

Dobio je tri desetke i jednu osmicu, i to od umirovljene medicinske sestre Jadranke Horžić, koja kuha u srijedu.

‘Ponuda aperitiva bila je odlična’

Pripravu svoje večere, Dejan je započeo pripravom predjela kojeg je nazvao Zelena rapsodija. Radilo se o krem juhi od brokule, koju obožavaju njegova djeca.

Uslijedila je priprava glavnog jela čiji je naziv odmah privukao pozornost. Adam Richman protiv Dejana naziv je koji je krio rebarca i BBQ umak, a kojim je domaćin odao počast emisiji koju obožava gledati.

Foto: RTL

Uz rebarca, poslužio je i povrće. Za kraj – prihvatio se deserta, kojeg se Dejan najviše pribojavao. Crvenkapica je krila maline i mascarpone, desert prema receptu njegove supruge.

Dejan se za kraj prihvatio serviranja stola i dočekivanja dama, pred koje je stavio četiri vrste rakija – višnju, lješnjak, šljivovicu i viljamovku.

“Ponuda aperitiva bila je odlična”, pohvalila je Miroslava Dejanov doček. Složile su se i ostale dame, a potom sjele za predjelo – Zelenu rapsodiju.

Kandidati ‘Večere za 5’ umalo otišli kući gladni: ‘Nije je to izbacilo iz takta’

Krem juha od brokule s domaćim bučinim uljem dojmila se djevojaka koje su za predjelo imale same komplimente.

“Bilo je fino i osvježavajuće”, komentirala je Ivana. “Jedino mi se nije svidjelo bučino ulje jer ga ne preferiram, a ostalo mi je bilo dobro”, otkrila je, pak, Jadranka. Damama se svidjela kombinacija brokule, buče i mente, a nakon zelenila na tanjure su stigla rebarca.

“Glavno jelo je bilo lijepo posloženo i dekorirano”, komentirala je Jadranka izgled glavnog jela. “Jako fino i ukusno”, dodala je Sanja.

“Okus je bio savršen, sve se složilo, uklopilo, bilo je super”, ocijenila je Miroslava. “Glavno jelo je bilo poprilično komplicirano jesti, borila sam se, katastrofa, no uspjela sam se izboriti”, zaključila je Ivana.

Gošće su bile malo razočarane desertom

Za kraj, Dejan je priredio i slatki desert – Crvenkapicu. “Desert je izgledao famozno u čašicama”, svidio se Ivani izgled slatkog.

Kolinda je uz ovaj jelovnik istopila kilograme: Prisjetite se kako je izgledala na početku mandata

“Očekivala sam kolač, više volim kolače nego deserte u čašama”, komentirala je, pak, Jadranka te je za kraj komplimentirala Dejana kao domaćina. Iznenađenje je izostalo, no za njega su se pobrinule gošće, koje su domaćinu zapjevale ‘Inati se Slavonijo’ Krunoslava Kiće Slabinca.

Ocjene su, na kraju večeri, rekle svoje. Ivana je Dejanu udijelila desetku jer je, rekla je, sve bilo fantastično i iznad očekivanja. Složila se i Sanja, kojoj je sve bilo fenomenalno.

Dejana je desetkom počastila i Miroslava, a Jadranka je ostala vjerna osmici! “Moja ocjena je osam, bilo mi je jelo ukusno, ali u juhi je bilo bučino ulje koje ne preferiram i očekivala sam da će za desert biti kolač”, jasna je bila Jadranka.

Autor:I.D.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr