(FOTO) Ovo je najljepša Dalmatinka: Lijepa studentica novinarstva u utrci za krunu Miss Hrvatske

by | kol 31, 2023 | Vijesti | 0 comments

Foto: PR Miss Hrvatske

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

U klubu Mandrach u Splitu okrunjena nova Miss Splitsko-dalmatinske županije za Miss Hrvatske 2023.

Pobjednica je dvadeset jednogodišnja Anđela Anterić iz Kaštel Starog, studentica preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Foto: PR Miss Hrvatske

Anđela aktivno govori engleski jezik, pasivno talijanski i francuski te ističe kako joj je prijava na izbor za Miss bila izazov i da je to idealna prilika za mlade djevojke.

Foto: PR Miss Hrvatske

Novoizabrana misica vjeruje kako sve prilike treba iskoristiti u potpunosti u pozitivnom smislu. Voli putovanja i svaki put se razveseli kada joj se ukaže prilika za novo putovanja. Bavi se fitnessom i uživa u tome.

Foto: PR Miss Hrvatske
Foto: PR Miss Hrvatske
Foto: PR Miss Hrvatske

Njezinim pratiljama proglašene su osamnaestogodišnja Mia Bočina iz Splita kao prva pratilja i devetnaestogodišnja Ivona Mamić iz Splita kao druga pratilja.

VIDEO PROGLAŠENJA I Miss Splitsko – dalmatinske županije jeeee….. #izborzamiss #misssplitskodalmatinskezupanije #misshrvatskezamisssvijeta | Instagram

Na izboru je svoju kolekciju predstavila dizajnerica Ivona Glavaš  koja je prikazala što njezin brand Anovi design nudi  te butik Trend iz Sinja.

U stručnom ocjenjivačkom sudu sjedila je pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara te između ostalih i poznati tenor iz Otoka kraj Sinja Mate Grgat, koji je uz Petra Dragojevića nastupio u ovoj večeri mode i ljepote.

Program su vodili poznata radijska voditeljica Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić i Frano Ridjan.

Nekadašnja Miss Splitsko-dalmatinske županije Marita Šegvić okrunila svoju novu nasljednicu i poželjela joj puno uspjeha na finalu izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta krajem godine.

”Zahvaljujemo se na domaćinstvu i velikom gostoprimstvu klub restoranu Mandrach kao i restoranu Tinel, cvjećarnici Mis by Ivana Radić ,frizerskom salonu Ljiljana i make up studiju Zara iz Šibenika, koju će novu Miss Splitsko-dalmatinske županije dobro pripremiti i za veliko finale te proslavu 30 godina postojanja ovog prestižnog izbora ljepote u Hrvatskoj”, rekla je Iva Loparić Kontek vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

PR: Miss Hrvatske

5 privitaka • Skenirao Gmail

OdgovorOdgovori svimaProslijedi

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr