Bomba s Maksimira: Dinamo blizu potpisivanja najvećeg pojačanja ovog ljeta, klubovi se dogovorili

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Autor: Dnevno GIŠ

Kronična boljka Dinama već godinama je pozicija lijevog bočnog igrača, na kojoj su se okušali mnogi, ali na kraju uvijek tamo završi, po zadnjem, Robert Ljubičić.

Ipak pod Sergejem Jakirovićem Dinamo se trznuo i pod kraj prijelaznog roka odlučili su na deficitarnu poziciju dovesti Brazilca Iaga iz Augsburga, pišu Sportske novosti.

Brazilac po Transfermarktu vrijedi pet i pol milijuna eura, a kako doznaje SN, 26-godišnji Iago je vrlo blizu potpisa s Dinamom.

Čeka se odluka igrača

Klubovi su se već navodno dogovorili oko detalja transfera i odštete, a posao još nije gotov jer se čeka odluka igrača, a ako sve bude išlo prema planu transfer bi trebao biti završen najkasnije do sutra, kada završava prijelazni rok u HNL-u.

IAGO TO DINAMO?

Dinamo has now gotten linked with the Augsburg left-back. He’s played just under 80 games in the Bundesliga and would be a massive signing.

Reportedly everything is agreed between the two clubs, only thing missing is the player’s agreement.#Augsburg #Dinamo pic.twitter.com/4FVu1BwZvZ

— Croatian Footbalhttps://www.dnevno.hr/sport/neki-kazu-da-je-hajdukovac-dalic-pogurao-transfer-livakovica-iz-dinama-samo-s-jednim-ciljem-2214022/l (@CroatiaFooty) September 7, 2023

Iago je u Njemačku je stigao prije četiri godine iz brazilskog Internacionala, a iza sebe ima četiri sezone u Bundesligi u kojoj je upisao 78 nastupa uz četiri pogotka i deset asistencija.

Prošle sezone upisao je 22 nastupa u prvom razredu njemačkog nogometa, a ima i šest nastupa za brazilsku reprezentaciju do 23 godine.

Neki kažu da je ‘hajdukovac’ Dalić pogurao transfer Livakovića iz Dinama samo s jednim ciljem

Autor:Dnevno GIŠ

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr