Ivana Paradžiković opisala trenutke drame koju je proživjela: ‘Sekunda samo… i sve je gotovo’

Foto: Instagram

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Nekadašnja novinarka i urednica Ivana Paradžiković u posljednje vrijeme dijelila je sretne trenutke sa ljetovanja. No njena nova objava imala je mnogo ozbiljniji karakter, a svojim riječima zabrinula je brojne fanove.

Na svojem Instagram profilu podijelila je fotografiju sebe kako nosi motorističku kacigu. Uz to je opisala zastrašujuće trenutke koje je proživjela na jadranskoj magistrali.

Trenutak ih je spasio

“Trenutak. Sekunda samo… i sve je gotovo. U zavoju, na magistrali, dok smo skretali lijevo, jedan od tri automobila iza nas, odlučio nas je preticati. U zavoju, preko pune crte,” započela je Ivana svoju priču.

“Trenutak pribranosti nas je spasio od šest mjeseci Firula, u najboljem slučaju. U najgorem, ne želim ni pomišljati. Vozaču srebrne Škode Fabije, dubrovačkih registracija, hvala na podsjetniku koliko je sve krhko,” opisala je voditeljica.

“Kaciga će vam spasiti život”

“Budite dobri prema sebi i jedni prema drugima. Nikada ne znaš kad je tvoj dan,” zaključila je Ivana svoju objavu. Njeni fanovi komentare su preplavili brojnim izrazima podrške.

Ivana Paradžiković komentirala mučnu priču iz Hrvatske: ‘Tako se ubijaju snovi!’

“Najbolje je nositi cijelu zaštitnu opremu, kaciga će vam spasiti život”, “Hvala Bogu da ste dobro reagirali”, “Ima budala nažalost”, “Sretno na dva kotača”, “Čuvaj se”, “Drži se ti četiri kotača”, “Neki voze kao muha bez glave”, neki su od komentara.

Podsjetimo, Ivana je nedavno podijelila fotografiju sa jedne hrvatske plaže. Na njoj je pokazala svoj ‘ulov’, koji se nažalost sastojao od smeća koje je skupila. Nije otkrila o kojoj plaži se radi, a jedna pratiteljica priznala je kako je i ona na njoj imala slično iskustvo.

Autor:Dnevno.hr/F. P.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr