Sjećate li se moćne Kerumove sestre? Nevenka Bečić više ne izgleda ovako

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Autor: Z.S.

Nevenku Bečić, sestru Željka Keruma, mnogi pamte i po karakterističnoj frizuri koju je godinama njegovala, no već neko vremena njeguje drugačiji imidž. Naime, pojavila se na 22. sjednici Županijske skupštine županije Splitsko-dalmatinske te se odmah dalo primijetiti da je kosu je pustila te ju je svezala u rep. Podsjetimo, popularni ‘braco i seka’ bili su saborski zastupnici od 2011. do 2015.

“Nismo mogli puno uraditi u Saboru jer je vladajuća koalicija bila u većini. Tako da Kerum nije napravio gotovo ništa, ali naš se glas čuo”, izjavila je svojevremeno sestra Željka Keruma, opisujući četiri godine koje je zajedno sa svojim bratom provela u Saboru.

Legendarna izjava

Osim po frizuri, mnogi Bečić pamte i po izjavama koje je davala 2012. nakon što je stanovnike iznenadio snijeg. Dok se pojavljivale snimke u kojima Splićani padaju na ledu, ona je govorila da grad Split nije kriv za to.

“Svi građani koji su izlazili vani, a nisu imali potrebe izlazit, sami su odgovorni ako im se nešto desilo. Nadalje, ako se radi o starijim sugrađanima. Nadalje, svi stariji bi trebali imat ili svoju djecu, a djeca su po zakonu odgovorna brinuti o roditeljima. Ukoliko nemaju djecu, onda su mogli imati nećake i tijekom života njegovati dobre odnose. Ako nemaju nećake i nećakinje, onda imaju susjede pa su trebali graditi dobrosusjedske odnose”, objašnjavala je tada za HRT braneći i svog brata, u to vrijeme gradonačelnika Splita.

Autor:Z.S.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr