Snimljena jedna od najgorih situacija: Čovjek zaronio u mutnu vodu ispod leda i brzo je nastao kaos

Foto: YouTube

Autor: H.B.

Društvene mreže nedavno je preplavila zastrašujuća snimka koja je mnogima izazvala trnce. Na popularnoj Twitter stranici Crazy Clips pojavio se video koji je u kratkom vremenu privukao pažnju više od 20 milijuna ljudi. Snimka prikazuje muškarca koji prolazi kroz pravu noćnu moru, a iako je očito iskusan plivač, njegova avantura pod ledom nije nimalo ugodna.

Uznemirujuće iskustvo počinje kada plivač zaranja u hladnu vodu, potpuno prekrivenu ledom, s namjerom da izroni izvan ledenog pokrivača nekoliko metara dalje. Cilj mu je bio doći do rupe u ledu udaljene desetak metara od početne točke. Međutim, kako se približavao cilju, postajalo je očito da je izgubio orijentaciju i da je počeo osjećati paniku, ne znajući točno gdje se nalazi izlaz ispod leda.

Worst nightmare caught on camera 😳 pic.twitter.com/kKjMciMHzr

— Crazy Clips (@crazyclipsonly) September 10, 2023

Nastao je kaos

Njegovi prijatelji su brzo reagirali i krenuli mu u pomoć, ali je nastao kaos. Pokušali su razbiti led iznad njega ili ga usmjeriti prema izlazu, ali nisu uspijevali. Na kraju, plivač je pronašao sigurnosni konop koji je slijedio i koristeći ga, vratio se do rupe u ledu kroz koju je izašao.

Iako je ova priča sretno završila, snimka nam jasno pokazuje koliko podvodna avantura pod ledom može biti zastrašujuća i neizvjesna.

Uhvatili morsko biće od kojeg se diže kosa na glavi: Pogledajte što joj se nalazi u ustima

Autor:H.B.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr