(VIDEO) Vatreni zabijaju po Europi: Kramarić zabio najbrži gol u karijeri, Ivanušec upisao prvijenac

Foto: Jakov Prkic/CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Reprezentacija je iza nas i ponovno su krenule lige. Hrvati i tamo dominiraju. Andrej Kramarić i Luka Ivanušec upisali su se među strijelce za svoje momčadi dok je Lovro Majer dodao za pogodak.

Luka Ivanušec postigao je vodeći pogodak Feyenoorda protiv Heerenveena u petom kolu nizozemskog prvenstva. Hrvatskom reprezentativcu to je prvi gol za nizozemski klub u koji je stigao ovog ljeta. Momčad bivšeg Dinamovca slavila je sa 6:1.

“Kad sam danas vidio kako igra, odmah mi je bilo jasno da ga se isplatilo toliko dugo čekati. Odličan je kad ide jedan na jedan, jako je vješt s loptom, ali prije svega se vidi da je jako zreo igrač. Vidi se da je na nekom drugom nivou u odnosu na mnoge”, rekao je Arne Slot trener prvaka Nizozemske nakon debija Luke Ivanušeca prije dva tjedna. Današnji gol pogledajte OVDJE.

Rekord

Napadač Hoffenheima Andrej Kramarić već u prvim sekundama susreta 4. kola Bundeslige protiv Kolna zabio je za vodstvo 1:0.  Krami je trebalo 48 sekundi što mu je najbrži gol karijere. Hoffenheim je s 3:1 slavio kod Kolna. Gol pogledajte OVDJE.

Bio je ovo njegov drugi gol sezone. Ovog tjedna počela je priča o njegovom povratku u Dinamu. Prvak Hrvatske već ga je kontaktirao, a sve će se jasnije znati na zimu.

Dobrim igrama Vatrenih pridružio se i Lovro Majer. Hrvatski veznjak u dresu Wolfsburga upisao je asistenciju u pobijedi protiv Union Berlina 2:1.  Josip Juranović igrao je od 73. minute.

Zvone Boban žestoko poručio legendarnom Talijanu: ‘Svoj ego mora staviti sa strane’

Autor:Dnevno.hr/ I.L

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr