Saša Kopljar objavio fotografiju supruge s kojom je u braku više od 20 godina, zabavljali se na Kubi

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Autor: I.D.

Voditelj Saša Kopljar aktivan je na društvenim mrežama pa je tako mnoge zaintrigirao objavama s egzotične lokacije, na kojoj je uživao sa suprugom Renatom.

Kopljaru i supruzi ovo je drugi posjet Kubi i Havani, a za razliku od prvog puta, kada su ovdje odsjeli samo tri dana na putu do Miamija, sada su odlučili cijeli odmor provesti na Kubi, ispričao je voditelj za Večernji.

‘More 32 stupnja, voda u bazenu još toplija…’

“Kako vrijeme odmiče i kako vrtimo film putovanja, sve mi se više čini da nije i posljednji. Prvi put smo u Havani bili prije nekih tri i pol godine, neposredno prije početka pandemije. U planiranju tog putovanja Havanu sam nažalost potpuno podcijenio.

Tada nam je ona bila tek usputna stanica na putu za Miami, u glavnom gradu Kube ostali smo nepuna tri dana. Za Miami smo odletjeli tužni, svjesni koliko toga lijepog i zanimljivog nismo stigli vidjeti. Znali smo da ćemo se kad-tad vratiti, ali da će to biti tako brzo”, ispričao je Kopljar.

Saša je ispričao kako su se on i supruga šest dana zabavljali daleko od doma.

“More 32 stupnja, voda u bazenu još toplija, skoro kao u Bizovačkim toplicama, baš po mome guštu! Prva jutarnja kava uz melodije violinistice na terasi preko puta naše sobe, preko dana teški izbor – plaža ili bazen, a navečer atraktivni plesni, akrobatski i ini programi ili odlazak do centra i legendarnog Beatles bara gdje odličan band do zore neumorno praši rock klasike”, otkrio je.

Na pitanje da su mnogima prve asocijacije na spomen Kube, Fidel Castro, kubanska salsa i cigare, a u obitelji Kopljar te asocijacije su malo drugačije posložene…

“Prije bi to bio Che Guevara, pogotovo Renati, velikoj ljubiteljici njegova djela, a još više lika. Kako nisam pušač, cigare sigurno nisu. Salsa opet puno više znači Renati nego meni. Koristila je svaku priliku da zapleše – od ubrzanog tečaja na plaži u Varaderu, preko plesa s uličnim zabavljačima, pa sve do barova u Havani. Ja sam je snimao mobitelom.

Prva je asocijacija – predivan kubanski narod, koji je, bez obzira na iznimno teške uvjete u kojima živi, uspio zadržati vedar duh. Kubanci su iznimno srdačni, jednostavni i otvoreni. Kada bi doznali da smo iz Hrvatske, bili bi oduševljeni, a njihove prve riječi redovito – Luka Modrić“, otkrio je televizijski voditelj.

Ubili snimatelja HRT-a jer su mislili da drži zolju: I Saša Kopljar se našao pod paljbom

Inače, Kopljar je u braku sa suprugom Renatom 20 godina, imaju i dvoje djece, Frana i Adrianu. O svom je braku voditelj jednom prilikom ispričao: “Dvadeset godina? Proletjelo, hahaha. Imamo puno zajedničkih interesa. Osvojila me ljepotom, jednostavnošću, skromnošću i požrtvovnošću, a zadržala time što genijalno kuha.”

Autor:I.D.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr