(VIDEO) Varaždin bolji od Istre: Kapetan Postonjski osigurao novu pobjedu

Foto: Marko Jurinec / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Varaždin i Istra zaključili su 8. kolo SuperSport HNL-a.  Strijelac jedinog pogotka bio je Igor Postonjski, koji je u 75. minuti realizirao kazneni udarac.

Momčad iz baroknog grada tako je došla do druge pobjede ove sezone. Istra je s trenerom Davidom Catalom ostala na sedam bodova te drži osmo mjesto.

Michele Šego, Ante Vukušić, Fran Brodić i Dimitar Mitrovski kombinirali su u varaždinskom sastavu, ali unatoč dobrim kombinacijama Majkić nije imao posla.

Pobjeda za priključak

Puljani su imali dvije prilike. Oliver Zelenika zaustavio je solidan pokušaj Luke Hujbera, a kasnije je Josipović bio u dobroj situaciji, ali je loptu poslao van stadiona.

Istra je bila bolja u nastavku. Hujber i Petrosenko su pucali iz daljine, no nije bilo potrebe da Zelenika spašava domaćine. Dvaput je desnu stranu probio i Emmanuel Ekong, ali je potom pogriješio u dodavanju.

Nakon svog tog pritiska Varaždin zabija. Prvo je Majkić fantastično zaustavio udarac Domagoja Drožđeka, da bi se ispostavilo kako je u istoj akciji Mitrovski pretrpio prekršaj. Sudac Terzić pokazao je na bijelu točku, a Postonjski zabio za pobjedu s kojom se momčad približila europskim mjestima.

Sažetak pogledajte OVDJE.

Hrvati odlični u Turskoj: Bjelica ‘potopio’ bivšeg vatrenog u derbiju, Livaković debitirao

Autor:Dnevno.hr/ I.L

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr