Pecina Silvija oglasila se o fotografijama zbog kojih se svi pitaju samo jedno: ‘Da te ne proglase…’

Foto: Instagram

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica i stilistica Silvia Dvornik ovih dana ne prestaje puniti medijske stupce. O njenoj vezi sa pjevačem Markom Pecotićem Pecom kruže razne glasine, a nedavno je upravo Silvia jednom fotografijom potaknula novu lavinu šuškanja.

Putem svoje priče na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je odabrana modna kombinacija posebno istaknula njen trbuh i grudi.

“Odmah te proglase u blaženom stanju’

Medijima su nakon toga ubrzo počele kolati glasine kako je ova pjevačica i dizajnerica u drugom stanju. Sada je pak Silvia odlučila glasinama stati na kraj novom objavom putem društvenih medija.

Foto: Instagram

“Ne može se čovjek pošteno ni najesti a da te ne proglase u blaženom stanju,” napisala je Silvija u priči. Uz to je dodala emotikon lica koje plače od smijeha, čime je jasno dala do znanja što misli o tim glasinama.

Romansu obznanili prošle godine

Podsjetimo, Silvijina ranija objava posebno je zaintrigirala javnost. Na spornoj fotografiji nosila je zelenu haljinu različitih nijansi, a svjetliji dijelovi poglede su posebno privlačili prema njenim grudima i pomalo istaknutom trbuhu.

Silvia se hvali avanturama i druženjima s Pecom, a evo što radi njegova bivša supruga Irena

Za romansu sa pjevačem ‘4 tenora’, popularno zvanim Pecom, saznalo se prošle godine u listopadu. Nakon što se o svemu neko vrijeme nagađalo, glasine je potvrdio i sam Peco rekavši kako se razvodi.

Sa suprugom Irenom bio je u braku 17 godina, a zajedno imaju dva sina. Razlog bračnog kraha bila je upravo činjenica što se Peco zaljubio u plavokosu Silviu, s kojom zajedno nastupa posljednje tri godine.

Autor:Dnevno.hr/F. P.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr