Gisele Bündchen već je davno prestala pušiti, a otkriva: ‘Dvije godine nisam okusila alkohol’


TAJNA LINIJE

Utorak, 19.9.2023. u 23:05

Slavna manekenka podijelila je savjete kojima je zaokrenula svoj način života, od užurbanog do onoga mirnijeg, gdje uživa sa djecom

Slavna manekenka Gisele Bündchen (43) nikad nije krila da uživa u tjelovježbi, a odnedavno se posvetila i borilačkim sportovima i zdravoj prehrani. Uskoro izdaje i kuharicu, a jedna od većih promjena od mladih dana joj je bio prestanak pušenja te već dvije godine nije okusila ni kapljicu alkohola. 

Foto: Instagram

– Svaki dan vježbam i meditiram. zahvalna sam na ovom tijelu, shvatila sam da je ono moj hram u kojem uživam. Zato se i budim u pet, te već 20 godina meditiram. Nisam pila alkohol duže od dvije godine i nevjerojatno je koliko se bolje osjećam – ispričala je, prenosi People

Način života bitno joj se promijenio kroz godine, posebno otkako je postala majka, a u razgovoru je podijelila da je na te promjene utjecala borba s depresijom i anksioznošću s kojima se suočavala dok je bila mlađa. 

– U svojim ranim 20-ima imala sam teške napadaje panike i depresiju. Kad si tinejdžer ili u 20-ima misliš da te ništa neće povrijediti, da možeš sve, da si superheroj. No, to baš nije tako. Vaše tijelo vam daje do znanja kada je dosta – objasnila je Bündchen i dodala da joj je pušenje i ispijanje kave i alkohola bitno utjecalo na mentalno zdravlje. 

Ipak, nakon što je posjetila različite stručnjake za pomoć, manekenka se okrenula tradicionalnijem pristupu, pa sve zasluge pripisuje odgoju i bakinom znanju o prirodnim lijekovima koji su joj omogućili da se okrene ‘biljkama kao svojoj ljekarni’, umjesto lijekovima za depresiju i tjeskobu.

Foto: Instagram

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr