Kraj ljubavi nakon što su ga osudili zbog silovanja: Supruga Mastersona zatražila razvod


POTVRDIO ODVJETNIK

Utorak, 19.9.2023. u 23:40

Ovo je razdoblje bilo nezamislivo teško za obitelj i brak. Masterson je uvijek bio uz Bijou, kao i ona uz njega. Priznala je i kako je divan otac njihovoj kćeri, rekao je odvjetnik Bijou Phillips

Bijou Phillips (43), supruga glumca Dannyja Mastersona (47)  je podnijela zahtjev za razvod braka nakon manje od dva tjedna otkako je Masterson službeno osuđen na 30 godina do doživotnog zatvora zbog silovanja dviju žena, prenosi tako Daily Mail

Bijou je u ponedjeljak u Kaliforniji na sud donijela papire za rastavu. Njezin je odvjetnik potvrdio vijest za strane medije.

Foto: Capture

– Phillips je odlučila podnijeti zahtjev u ovo nesretno vrijeme. Prioritet joj je njena kćer – rekao je.

– Ovo je razdoblje bilo nezamislivo teško za obitelj i brak. Masterson je uvijek bio uz Bijou, kao i ona uz njega. Priznala je i kako je divan otac njihovoj kćeri – dodao je odvjetnik.

Zvijezdu ‘Ludih sedamdesetih’ osudili su zbog silovanja koja su se dogodila u njegovoj kući u Hollywood Hillsu 2003. godine, kad je bio na vrhuncu svoje karijere.

Tužitelji su tvrdili da je žrtve drogirao i uz uporabu sile ih prisilio na spolni odnos, uključujući i dugogodišnju djevojku. 

Foto: Profimedia/Pool

Istaknuli su da je iskoristio svoj utjecaj u Scijentološkoj crkvi, kako bi desetljećima mogao izbjegavati posljedice, te da je crkva godinama zastrašivala djevojke prijetnjama, ako bi ga prijavile. 

Od prošlog tjedna zatvoren je u ‘zloglasnom’ Središnjem zatvoru za muškarce u Los Angelesu. Supruga je bila uz njega u sudnici tijekom cijelog spora. Par se upoznao 2004., a vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju kćer. 

Foto: NPX/starmaxinc.com

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr