Hit vatrogasna prosidba: ‘Srce mi je tuklo, provjeravao sam pet puta jesam li uzeo prsten’


VIDEO: DIGLI GA U KOŠARI

Četvrtak, 21.9.2023. u 15:00

Mislila je da radimo neku vježbu pa smo došli, ali kad je vidjela prsten i kada sam ju pitao hoće li se udati za mene, nije mogla vjerovati, kaže nam vatrogasac Tomislav koji je neko vrijeme planirao prosidbu

Mladi osječki vatrogasac Tomislav Zubčić, pripadnik Javne profesionalne vatrogasne postrojbe, odlučio je zaprositi svoju djevojku Saru u ‘vatrogasnoj akciji’ spašavanja.

POGLEDAJTE VIDEO

Video: 24sata/JPVP Grada Osijeka

Naime, dok je bio u drugoj smjeni na poslu, uz dozvolu svojih zapovjednika, iskoristio je prvi večernji sumrak i krenuo vatrogasnim vozilom prema naselju Jug 2 gdje živi sa Sarom.

– Sa mnom su bile i moje kolege iz smjene koji su mi pomogli da realiziram svoju zamisao. A plan je bio popeti se u vatrogasnoj košari skroz do njenog prozora na 4. katu zgrade i svijetliti svjetiljkom unutra dokle god ne digne rolete koje su u to vrijeme uvijek spuštene. Na prsa sam stavio GoPro kameru kako bih sve snimio, pet puta sam provjeravao jesam uzeo prsten – ispričao nam je Tomislav koji dodaje kako je bio jako nervozan i uzbučen zbog svega pa je u cijeloj strci zaboravio upaliti svjetla na košari kako bi se bolje vidjelo sve što radi.

Foto: JVP Osijek

– Došli smo do zgrade sa svjetlosnom rotacijom, digli ljestve, išao sam prema gore i srce mi je tuklo. Kada sam došao do prozora, kucao sam više puta, svijetlio unutra, a onda je konačno roleta krenula prema gore. Ona se nasmijala, mislila je da radimo neku vježbu pa smo došli, ali kad je vidjela prsten i kada sam ju pitao hoće li se udati za mene, nije mogla vjerovati. Naravno da je rekla da – kaže nam još uvijek uzbuđen Tomislav koji je, dodaje, planirao takvu prosidbu već neko vrijeme jer je njemu njegov posao ujedno i njegov život pa mu je bilo logično prosidbu odraditi u toj maniri. A i bio je originalan.

Tko bi na takvu prosidbu rekao ‘ne’. 

Foto: Jpvp Grada Osijeka

Tomislav je, inače, vatrogasac već 10 godina, a u JPVP je 4 godine. Saru je upoznao prije godinu i pol i odmah je znao da je to žena za njega. Već neko vrijeme i žive zajedno pa je prosidba bila logičan korak.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr