VIDEO Božinović o pucnjavi uz granicu: Bitno je da nitko nije ranjen, a istraga se provodi


KOD SLUNJA

Četvrtak, 21.9.2023. u 15:00

Incident je bio u srijedu poslijepodne, a sve se odvijalo u šumskom predjelu u okolici Slunja, koje je poznato kao dio balkanske krijumčarske rute migranata

Pucnjevi u šumi iz nepoznatog smjera uznemirili su jučer policajce u Karlovačkoj županiji te su u akciju poslani pripadnici specijalne policije. Kako neslužbeno doznajemo, pripadnici specijalne policije Osijek prijavili su da su odvratili skupinu migranata te da je prema njima u tom trenutku pucano iz vatrenog oružja.

Incident je bio u srijedu poslijepodne, a sve se odvijalo u šumskom predjelu u okolici Slunja, koje je poznato kao dio balkanske krijumčarske rute migranata.

– Točno je da su policijski službenici koji rade na zaštiti granice čuli pucnjeve koji su došli iz smjera BiH – rekao je ministar Davor Božinović (61) nakon sjednice Vlade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dodao je kako je pojačan nadzor granica. 

– Provodi se kriminalističko istraživanje, a najvažnije je da nitko nije ozlijeđen ili ranjen – zaključio je ministar.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Prema informacijama 24sata, jedna od mogućnosti je i kako je netko pucao s druge strane granice, unutar BiH. Kontaktirali smo odmah kolege iz MUP-a Unsko-sanskog kantona, no oni nisu imali dojava ili postupanja.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr