Strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba: Otac iz horor-kuće u Poljskoj odgovoran je za preranu smrt supruge?

Cure novi stravični detalji

Piše Ma. K.,
21. rujna. 2023. @ 10:49

Otkriveni su novi detalji o užasnoj priči sa sjevera Poljske u kojoj je otac bio u vezi s jednom kćeri, drugu je silovao, a novorođenčad je ubijao. Mještani vjeruju da je odgovoran i za preranu smrt svoje supruge.

Muškarac Pjotr Gerasik (54), udovac osumnjičen za ubojstvo triju beba, incest s jednom kćeri i silovanje druge, sada je optužen da je odgovoran za ranu smrt svoje supruge.

Supruga čovjeka koji je dobio najmanje troje djece u kući incesta i užasa umrla je u dobi od 38 godina. Pjotr je navodno zlostavljao svoju suprugu Hannu prije njezine iznenadne smrti prije gotovo 15 godina.

Njegovi susjedi vjeruju da je majka njegove djece umrla od slomljenog srca nakon što je saznala da je imao spolni odnos s kćeri i bila nemoćna da to spriječi. Smrt njegove žene samo je dodatno pojačala mučno zlostavljanje kada je ostao sam odgajati svoju djecu u izoliranoj obiteljskoj kući u selu Czerniki u sjevernoj Poljskoj.

Pjotr i njegova kći Paulina Gierasik (20), za koju se navodi da je bila u vezi s njim, suočavaju se s višestrukim optužbama za ubojstvo i incest, zbog čega im prijeti doživotna kazna.

Daily Mail navodi da su mještani prije otprilike osam godina posumnjali da Pjotr ima spolne odnose sa starijom kćeri te su ga prijavili policiji. Pokrenuta je istraga, no djevojka je demantirala da se išta dogodilo. Istina je izišla na vidjelo kad je u petak policija pronašla ostatke dviju beba zakopanih u podrumu. Dan kasnije pronađeni su i ostaci trećeg novorođenčeta, za koje se vjeruje da je umrlo prije nekoliko godina.

Mještani strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba od druge Pjotrove kćeri koju je možda silovao. Jedan od mještana prisjetio se da je mlada žena nosila blizance te je odvedena iz sela da rodi, ali nitko nije znao što se dogodilo s djecom.

Jedna od žena iz sela kaže da je uvjerena da je Pjotr odgovoran za smrt svoje žene.

“Znao je vikati i vrištati na nju, iako je ona imala pune ruke posla brinući se za 12-ero djece i bila je majka puna ljubavi. Tukao ju je i mislimo da ju je na kraju dokrajčio. Sada razmišljam da je kap koja je prelila čašu možda bila to što je saznala da je imao spolni odnos s njezinom kćeri”, rekla je.

Sličnog su mišljenja i ostali mještani.

“Nikada nije bila bolesna, ali je odjednom izgubila na težini, kosa joj je otpala, bila je hospitalizirana i nikada nije izišla živa. Njezina smrt nikada nije objašnjena, ne vjerujem da je tek tako umrla, imala je samo 38 godina”, rekao je jedan od njih.

Više o temi

Izvor: Dnevnik.hr