Zlokić, Čeljuska i Šerbedžija na rasprodanoj Ženskoj priči otvorile dušu uz smijeh do suza

Foto: Marina Ribar

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić u prvoj emisiji nove, jedanaeste sezone popularnog talk-showa Ženska priča, i to na temu ŽENSKA MUDROST, ugostila poznate žene iz hrvatskog javnog prostora: pjevačicu Jasnu Zlokić, televizijsku urednicu i novinarku Tončicu Čeljusku te glumicu i pjevačicu Luciju Šerbedžiju.

Prvo ovosezonsko izdanje Ženske priče održalo se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! , a sav prihod od ulaznica donirao se Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna, zbog čega posebno veseli informacija da je show u potpunosti rasprodan.

Foto: Marina Ribar

Na temu ženske mudrosti mnogo se toga imalo za reći, pa se tako tematiziralo pitanje samorefleksije, empatije, intucije i odlučnosti, kroz prizmu istančanog smisla za humor, na račun sebe, ali i drugih, bez kojeg zasigurno nema životnog veselja pa tako ni mudosti. Biti mudra znači promišljati, njegovati svoju unutarnju i vanjsku ljepotu, ali prije svega dobro srce, zbog čega ne čudi informacija kako su gošće svojim prijateljicama često rame za plakanje, od kojih se nerijetko i očekuju životni savjeti.

Foto: Marina Ribar

Poznata pjevačica, voditeljica i glumica su sinoć otvorile dušu, i bez imalo ustručavanja, odgovarale na brojna pitanja iz publike, pričale o razlikama muškaraca i žena, naglasivši kako u partnerskom odnosu nikada ne podilaze, već njeguju iskrenost, vjernost i toleranciju.

Foto: Marina Ribar

Govorile su i o o naučenim lekcijama u partnerskim i prijateljskim odnosima, o rivalvstvima između žena, poslovnim izazovima, svojim manama i vrlinama, zaključivši razgovor kako u životu treba uživati i najvažnije od svega – ne shvaćati se preozbiljno.

Iduće izdanje Ženske priče je najavljeno 18.listopada 2023, a sezona će trajati sve do srpnja 2024.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr