Misterij Janice Kostelić: Dvije stvari posebno intrigiraju, hoćemo li ikad doznati odgovore?

Foto: Damir Krajac/CROPIX

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Jedna od naših najtrofejnijih sportašica, Janica Kostelić, po drugi put je postala majka. Sretnu vijest potvrdio je njen brat Ivica za domaće medije, a osim da je prinova stigla o porodu se ne zna mnogo. Kao što je bilo i sa prvom trudnoćom, ni ovoga puta se Janica nije javno oglašavala.

I otac i majka bili su sportaši

No za razliku od njenog privatnog života, njena sportska prošlost i karijera javnosti su i više nego dobro poznati. I ona i Ivica svojim uspjesima stekli su svjetsku slavu, a čini se kako im je sport oduvijek bio u krvi.

JANICA UZ OCA ANTU NA DODJELI NAGRADE ZA ŽIVOTNO DJELO: ‘Obitelj bi trebala biti temelj uspjeha, oni su tu od početka da nas podržavaju’

Janica je rođena 5. siječnja 1982. godine u sportskoj obitelji, tri godine nakon brata Ivice. Njihov otac Ante i sam je nekoć bio sportaš, a nakon mirovine okrenuo se treniranju svoje djece. Majka Marica je pak u svojoj mladosti bila igračica rukometa.

Pokorila je svijet skijanja

Prema priči roditelja, Janica je sa samo tri godine prvi put stala na skije, no svojim čestim padovima ometala je drugu djecu. Njena majka je stoga smatrala kako je bolje da od skijanja odustane i posveti se nečemu drugome.

Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

Sedam godina kasnije ipak su započeli ozbiljni treninzi. Devet utrka bilo joj je potrebno za ostvarenje prve pobjede, a nakon toga je svojim nevjerojatnim uspjesima pokorila svijet skijanja. Njena odluka da napusti svijet skijanja stoga je začudila mnoge.

Misterij oko prekida karijere i oca djece

“Ozljede su bila tek jedna mala stavka u odluci da prekinem. Nije to bio glavni razlog… Zapravo – nema glavnog razloga. Nije samo jedna stvar,” tajanstveno je izjavila Janica 2007. godine za domaće medije.

Janica Kostelić je rodila drugo dijete: Sretnu vijest otkrio je njen brat Ivica

Spominjući tajanstveno, javnost se i dalje pita tko je otac njene djece. Svoje prvo dijete, sina Oskara, rodila je 2019. godine, čime se ostvarila njena velika želja. Manjak znanja o ocu djece ne čudi, budući da je svoj ljubavni život držala pod čvrstim velom tajnosti.

O njenim vezama se stoga vrlo malo zna, no par ih je ipak poznato javnosti. Po završetku skijaške karijere ljubila je Borisa Ivančića zbog kojeg se preselila u Rijeku, a o prekidu je rekla samo kako je do njega došlo zbog nepomirljivih razlika. Nakon toga je bila u vezi sa Danielom Haimerlom, s kojim je prekinula 2011. godine.

Autor:Dnevno.hr/F. P.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr