Rijeka pobjedom do vrha ljestvice uoči poljudskog derbija, nije bilo iznenađenja

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaši Rijeke slavili su 10. kolu SuperSprot HNL-a protiv Rudeša u Kranjčevićevoj s 2:1. Za momčad s Kvarnera zabijali su Janković i Ivanović dok za domaćine igrač Dinama na posudbi Fran Topić

Utakmica je počela furiozno. Yessine je u 17 sekundi pobjegao domaćinima, ali Rudeš je odlično obranio. Minutu kasnije Rudeš je sjajno kombinirao, Pasarićek pucao, ali Labrović pokazuje zašto je reprezentativni vratar.

Rijeka je povela u 12. minuti. Neshvatljivu grešku napravio je vratar Kralj. Pavlović mu je vratio loptu, a njemu je prošla ispod noge, uspio ju je izvaditi iz gola, ali je lopta zatim došla do Yessinea koji je nesebično dodao Jankoviću za 1:0.

Vrh ljestvice

U nastavku obje ekipe imale su solidne pokušaje. Rijeka je zabila u 78. minuti, ali je Ivanovićev gol poništen. Ipak, minutu kasnije Dario Bel nije imao što poništiti te je Ivanović iz druge došao do gola.

Rudeš je zabio u 89.  nakon što je Tomečak odlično centrirao, a Topić još bolje skočio i zabio svoj prvi gol u HNL-u. Do kraja susreta vladala je ludnica, ali momčad Željka Sopića sačuvala je tri boda.

Na ljestvici sada je Rijeka vodeća s jednim bodom više od Hajduka i tri više od Dinama. U odnosnu na “bile” imaju utakmicu utakmicu više, a od Dinama dvije. Rudeš je i dalje na dnu s jednim bodom.

Iznenađenje u momčadi za veliki poljudski derbi: Ovaj potez jasna je poruka navijačima

Autor:Dnevno.hr/ I.L

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr