Miroslav svima pomrsio račune. Uzeo je najbolje kandidate, ali nije pobijedio: ‘Veliki preokret’

Kad su izabrali članove za svoje timove za gastroduel, Marko i Lara saznali su da im slijedi veliki preokret. Žiri im je priopćio da natjecatelj koji je ostao neizabran sada dobiva veliku prednost – postaje vođa trećeg tima i ima pravo uzeti po tri člana iz Larinog plavog i Markovog crvenog tima, kojima će pripasti njegova, zelena pregača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Natjecateljica posljednje sezone Masterchefa, tajlanđanka Wannapa Ponyon, ispričala nam je svoju priču i otkrila čime se bavila dok je živjela na Tajlandu, tko ju je prijavio u Masterchef, kako joj je kuhati hrvatsku hranu i koje su razlike između života u Hrvatskoj i na Tajlandu.


|
Video: KanalRi

Marko, koji je u svoj tim bio izabrao Ivana, Petra Tucmana, Manuela, Kristinu, Asmiru, Ivanu, Sarah, Piera i Mateu, ostao je bez Petra Tucmana, Ivana i Asmire, a Lara koja je izabrala Luku, Gaiu, Dominika, Meri, Ana-Mariu, Antoniju, Leona, Josipa i Petra Tudju, ostala je bez Luke, Gaie i Dominika.

Foto: NOVA TV

– Gledam u Kordićevu ekipu i u svoj tim i mislim si – joj Miro, udavit ću te – komentirala je Lara.

‘Miro je izabrao tim po svom guštu’

Tri tima morala su pripremiti slano i slatko jelo karakteristično za određenu gastro regiju u Hrvatskoj, a kako pripremiti jelo pokazale su im gošće u narodnim nošnjama svoga kraja. Jela koncipirana na tradiciji s modernim tehnikama kandidati su pripremali s velikim užitkom.

– Mislim da je Miro izabrao tim po svom guštu, da je super delegirao i prepustio izradu jela i vidjet ćemo kako će biti na kraj – rekao je Petar Tucman.

Foto: NOVA TV

Lara je zaključila da joj se sviđa pozicija vođenja i da se vidi jednog dana na mjestu chefice.

– Prezadovoljna sam ovim gastroduelom. Ekipa je bila odlična – komentirala je nakon završetka kuhanja, ali je i napomenula da joj je bilo jako teško samo nadgledati, a ne moći provjeriti gustoću jela ili sudjelovati u kuhanju, a Meri ju je pohvalila koliko je bila dobra u vođenju tima i jer je imala jako puno povjerenja u nju.

Miroslav je pohvalio svoju ekipu i naglasio da su se prilikom kuhanja jako dobro zabavili.

Foto: NOVA TV

‘Marko je bio baš top kao chef’

Marko je iskazao ponos prema svojoj ekipi i istaknuo da su prenijeli ljubav prema kuhanju na tanjur.

– Marko je vođa i stalno nas motivira i bio je baš top kao chef – rekla je Ivana.

Nakon što su članovi žirija i gošće probali sva jela, morali su odlučiti koji je tim napravio najbolja jela, a koji će morati u eliminacijski izazov.

Foto: NOVA TV

Titulu pobjedničkog odnio je Larin tim u plavim pregačama. Razlika između crvenog i zelenog tima bila je u desertu. Naime, crvenom je timu desert bio sirov, kore nisu bile pečene do kraja, pa će ekipa koju je vodio Marko morati u eliminacije.

Foto: NOVA TV

Više o temi

Izvor: 24sata.hr