VIDEO Pojačanje od €100 mil. zabilo prvijenac nakon devet mjeseci! Chelsea uzeo tri boda


TKO ČEKA, TAJ I DOČEKA

Ponedjeljak, 02.10.2023. u 23:12

Chelsea ga je platio 100 milijuna eura, a Ukrajinac je u prvih devet mjeseci u klubu dobio više žutih kartona nego što je namjestio ili zabio golove za ‘bluese’

Nogometaši Chelseaja slavili su s 2-0 u posljednjoj utakmici sedmog kola Premier lige na gostovanju protiv Fulhama.

‘Bluesi’ su pitanje pobjednika zapravo riješili u manje od 60 sekundi. Mihailo Mudrik (22) zabio je za vodstvo u 18. minuti nakon brze akcije i asistencije Levija Colwilla. Mudriku je to bio prvijenac u dresu Chelseaja nakon što je došao početkom godine tijekom zimskog prijelaznog roka.

Foto: TONY OBRIEN

Chelsea ga je platio 100 milijuna eura, a Ukrajinac je u prvih devet mjeseci u klubu dobio više žutih kartona (tri) nego što je namjestio (dvije asistencije) ili zabio golove (nula golova) Chelseaja.

Ipak, tko čeka, taj i dočeka! Tako je Mudrik konačno zabio prvijenac u dresu londonskog kluba, a sigurno se tome najviše veselio trener Mauricio Pochettino, koji ga je hvalio prije utakmice s Fulhamom.

Gol Mudrika pogledajte OVDJE.

– Ti dečki su toliko mladi, životi su im se promijenili. Platili smo velike novce za njih i ovo je velika promjena za njih. Kad ste tako mladi, nije bitno odmah biti fantastičan u novom klubu. Potrebno je vrijeme za prilagodbu. Najteže je shvatiti što trebate učiniti da se ti mladići osjećaju ugodno. Mudrik je fantastičan i talentiran igrač, ali moramo biti strpljivi s njime – rekao je Pochettino i dodao…

Foto: ANDREW COULDRIDGE

 – Za njega je ovo potpuno drugačija kultura i okolina. Trudi se biti otvoreniji i uključen u svakoj situaciji. Ne samo na terenu, nego i iza njega. Mislim da radi fantastičan posao u tome. Mislim da je on jedinstven igrač, ne mogu se sjetiti ni jednog igrača poput njega – rekao je Pochettino.

Konačnih 2-0 postavio je Armando Broja već u 19. minuti, a do kraja utakmice nije bilo promjene rezultata. Chelsea je došao do druge pobjede u ovoj sezoni Premier lige i zauzima 11. mjesto na tablici, dok je Fulham 13.

Odaberi temu koju želiš pratiti

Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temi

Izvor: 24sata.hr