Ovo nismo očekivali od njega: Pogledajte kako se Goran Ivanišević ponaša prema supruzi

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Autor: I.D.

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević (52) i njegova supruga Nives (41) oduševili su svoje pratitelje na Instagramu romantičnim poljupcima i zagrljajima. Ovakve ih rijetko imamo prilike vidjeti, osobito samozatajnog Gorana.

Romantični Goran

Ovaj par ne dijeli često na društvenim mrežama svoje intimne trenutke, no ovoga je puta Nives na svojem Instagramu napravila iznimku i pokazala koliko su zaljubljeni. Objavila je snimku na kojoj nasmijana sjedi u Goranovu krilu, a on je grli i ljubi dok se njišu u ritmu glazbe.

“Najsretniji, najljepši, najbolji skupa”, “Lipo vas je viditi tako zaljubljene i sretne! Bog vas čuvao i sretni bili do kraja života”, “Divni, stvoreni jedno za drugo. Sretno vam bilo”, “Najdivniji par ikad”, “Bože, kako ste slatki”, neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Goran Ivanišević iskreno o odnosu sa suprugom: ‘Neću puno hvaliti da ne ureknem’

Inače, Goran Ivanišević rijetko otkriva pojedinosti o svom privatnom životu. Međutim, nedavno je odlučio podijeliti tajnu uspješnog braka s voditeljicom Nives Ivanišević, s kojom ima četverogodišnjeg sina Olivera.

Goran je istaknuo da uživaju u sretnom braku te da je ključ njihove harmonije prisutnost Nivesine posebne pozitivne energije. Naglasio je kako bi mu bilo teško zamisliti život bez njezine podrške.

“Kada se vratim s putovanja, potpuno se posvećujem Oliveru i Nives. U braku nam je predivno, ali neću sada puno hvaliti da ne ureknem. Nives je veselo biće, zrači posebnom energijom gdje god se pojavi, uvijek je nasmijana, pozitivna…

To puno znači u braku ili vezi, da je atmosfera pozitivna. Bez njezine bi podrške bilo teško. Kad mene nema, ona je sama s djetetom, podržavamo se i trudimo se svaki dan biti bolji jedno prema drugome. To je, po meni, tajna sretnog braka”, kazao je Goran za Gloriju

Podsjetimo, Goran i Nives su sklopili brak na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Olivera. Oliver je njihovo prvo dijete, dok Goran ima kćer Amber i sina Emanuela iz braka s manekenkom Tatjanom Dragović.

Autor:I.D.

Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.

Više o temi

Izvor: Dnevno.hr