NEŠTO SE ČUDNO DOGAĐA NA RABU! 'Ovo nije prvi takav slučaj, sve se uvijek događalo između dva i tri ujutro'

Foto: Darko Tomas / CROPIX/Ilustracija

Autor: Dnevno.hr/MP

Drveni ugostiteljski objekt na plaži u Kamporu na otoku Rabu izgorio je u subotu rano ujutro u požaru, a obavljenim očevidom isključen je tehnički uzrok nastanka požara, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske nakon očevida.

Policija je priopćila da je požar izbio u subotu ujutro oko tri sata, a ugasili su ga vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društava Rab i Lopar oko pet sati.

U požaru je posve izgorio drveni ugostiteljski objekt u vlasništvu 57-godišnjih hrvatskih državljanki, koji je bio zatvoren, a radi samo tijekom turističke sezone.

Očevidom, kojeg su obavili policijski službenici i protupožarni inspektori, isključen je tehnički uzrok nastanka požara, a prema prvim procjenama nastala je znatna materijalna šteta.

Kriminalističko istraživanje i utvrđivanje okolnosti izbijanja požara se nastavlja, naveli su iz policije.

To nije prvi slučaj

No, prema riječima Ante Staničićavlasnika Del Mara, objekta površine 140 četvornih metara koji je jučer u zoru nestao u požaru, to nisu jedini požari koji su zadnjih nekoliko godina zabilježeni na ovoj plaži te, po svemu sudeći, niti ovaj nije izbio slučajno.

“Naš ugostiteljski objekt u potpunosti je izgorio, a to nije prvi takav slučaj. U posljednjih nekoliko godina na istom području, u krugu od svega stotinjak metara, ovo je već četvrti požar. Možemo nagađati i ne znamo hoćemo li ikad saznati pravu istinu, ali riječ je o već četvrtom požaru, na vrlo malom prostoru, unatrag nekoliko godina, a svi su izbili u isto doba godine, prije početka sezone, iu isto doba, između dva i tri sata ujutro”, rekao je vlasnik.

Zaključuje, nikad nisu imali problema ni sa kim.

“Niti smo imali naznaka da bi se ovako nešto moglo dogoditi”, rekao je Staničić za Novi popis prije završetka policijskog očevida.

Autor:Dnevno.hr/MP

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr