PORTUGALAC HRVATOM SPUSTIO TALIJANU! 'U nekom trenutku pojavit će se tipovi poput Marka Livaje'

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Autor: Gordan Ivan Šojat

Jose Mourinho zadnjih par godina uspješno vodi Romu, s klubom iz Vječnog grada osvojio je njihov prvi europski naslov, Kup konfederacije, ali Portugalac je stalno na meti kritika zbog načina igre.

Slično je bilo i sinoć, kada je donio tri boda s gostovanja u Torinu, gdje su Dybala i društvo slavili 1:0 protiv našeg izabranika Ivana Jurića i tako izbili na treće mjesto Serie A.

Mourinho se nakon utakmice odlučio obračunati s kritikama na svoj račun te je rekao:

“Pobjeđujete u utakmicama kada postignete jedan gol više od protivnika. Bilo da pobijedite 1:0 ili 5:4, nema razlike. Tko postigne gol više, pobjeđuje – cilj sporta je pobjeđivati. Cilj ostaje uvijek isti, pobijediti s kvalitetom koja vam je na raspolaganju i pritom pokušati sakriti slabosti”, rekao je Portugalac.

Poput Livaje

Najglasniji u kritikama Mourinhua je Antonio Cassano, bivši igrač Rome, Intera, Reala i još mnogih klubova, koji nikada nije ispunio očekivanja koja su imali Talijani.

AS Roma u gostima pobjeđuje Torino 1-0.

“Gotovi” Mourinho vodi momčad koja nije mogla potpisati kvalitetne igrače zbog skromnog budžeta do mogućeg mjesta u UCL-u nakon što je prošle sezone osvojio UECL i trenutno je u četvrtfinalu UEL-a.

Ne postoji menadžer kao što je Mourinho. pic.twitter.com/XvQswM1ddX

— nb (kintsugi) (@4EyedLiwa_) 8. travnja 2023

Tako je Mou Cassanu poručio:

“Neki od nas rade u nogometu, a neki samo žele uživati. Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu su ga zapamtili samo po jakni. U Romi je osvojio Superkup bez da je igrao. U Interu nije uspio osvojiti ni Kup Lombardije. A znate što sam ja osvojio s Interom, Realom i Romom”, rekao je The Special one i onda spomenuo Vatrenog:

“Dragi Antonio, reći ću ti jednu stvar: imaš 40 godina, ja imam 60. U nekom trenutku pojavit će se tipovi poput Marka Livaje i onda stvari postanu teške”, rekao je Mourinho, a Talijani pišu kako se referirao na sukob njih dvojice kada su igrali za Inter..

Autor:Gordan Ivan Šojat

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr