Poznati se opraštaju od Tome Sizemorea: 'Ovo nije zbogom, već samo vidjet ćemo se poslije'

JAVILI SE NA TWITTERU

Fotografija: Twitter

Prije svojih nevolja bio je jedan od najuzbudljivijih mladih glumaca na planeti, poručio je jedan obožavatelj

Tom Sizemore napustio je ovaj svijet u 61. godini u noći na subotu. U Los Angelesu u bolnici je bio smješten od 18. veljače nakon što je imao aneurizmu u mozgu i bio u komi iz koje se nije probudio.

Bio je poznat po svojim ulogama u filmovima Vrućina, Spašavanje vojnika Ryana, Pad crnog jastreba i Pear Harbour. Njegovi kolege i obožavatelji na društvenim mrežama podijelili su riječi podrške za obitelj glumca.

– Tužan sam nakon što sam čuo da je život Toma Sizemorea završio. Njegova obitelj u mojim je molitvama. Tom i ja smo bili prijatelji i znao sam za njegovu patnju i borbu s ovisnošću. Bio je nevjerojatno talentiran čovjek. – poručio je glumac Robert David (71).

– Mnoge obitelji pate od slomljenog srca i tragedije ove bolesti, a mi ne radimo dovoljno povodom toga – objasnio je dalje.

Foto: GUS RUELAS/REUTERS

Neki od obožavatelja također su izrazili svoju tugu putem objave na Twitteru.

– Prije svojih nevolja bio je jedan od najuzbudljivijih mladih glumaca na planeti – napisao je jedan obožavatelj i podijelio scenu iz filma ‘Spašavanje vojnika Ryana’ u kojoj se navodi kako se tu može vidjeti koliko je bio dobar u svom poslu.

– Dobrih deset ili dvanaest godina Tom Sizemore bio je na neki način ultimativni ‘Oh, ovaj tip glumi u ovom filmu?’ Čovječe to će onda biti brutalno’ – dodao je drugi korisnik Twittera.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/Pixsell

Glumica Jordan Rachel također se javila podijelivši zajedničku fotografiju nje i Tome.

– Jedan od najboljih. Hvala ti na uspomenama i smijehu. Svima ćeš nam nedostajati – napisala je, a komentarima su se pridružili i fanovi sa riječima podrške.

– Najutješnije je što ovo nije zbogom već samo ‘vidimo se kasnije’ – poručili su fanovi američkog glumca.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr