'PROBLEM RIJEŠEN, ZABRANE NEMA, DOLAZI KAPETAN ZAGREBAČKOG DINAMA'! Sve spremno za Ademiju, procurilo i koliko stiže na Maksimir

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ IL

Za modri puk stižu loše vijesti. Prema informacijama iz Kine ostale su samo formalnosti prije nego što kapetan Dinama Arijan Ademipotpisao za Beijing Guoan.

Portal blizak klubu piše da je sve već dogovoreno. Klub je naime podmirio sve dugove prema igračima zbog kojih nisu mogli registrirati nove igrače.

“Guoanu je bilo zabranjeno dovoditi igrače. Sada kada je problem riješen, zabrane više nema. Osim De Sousea, čiji je dolazak potvrđen, stiže i 32-godišnji kapetan zagrebačkog Dinama. Uskoro će postati novi veznjak Guoana” stoji u tekstu. Dodaje se da će Dinamu pripasti odšteta od milijun eura.

Legenda kluba

Spomenuti klub završio je sedmi na kraju prošle sezone, a preko zime ih je napustio i Marko Dabro koji je u klub stigao nakon izvrsne polusezone u Lokomotivi. Dabro je trenutno u Rigi na posudbi. Klub je svojedobno vodio i Slaven Bilić.

Ademi je 2010. godine došao u Dinamo iz Šibenika, odigrao je za klub iz Maksimira 358 utakmica, postigao 41 i asistirao za 30 pogodaka te osvojio čak 15 trofeja od kojih 11 naslova prvaka.

Godinama je bio kapetan kluba te je u očima navijača jedan od najvećih legendi kluba u ragu s Lamzom, Zajecom i brojnim drugim velikanima kluba s Maksimira.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr