(VIDEO) STRAVIČAN PAD NA PRVENSTVU EUROPE! Sletio na vrata i glavu, skrivali su se što se dogodilo

Foto: GuliverImage/REUTERS/Murad Sezer

Autor: Dnevno.hr/ IL

Iza nas je Europsko dvoransko prvenstvo u Istanbulu. Jedna utrka obišla je svijet, ali nažalost ne zbog rekorda nego zbog stravičnog pada jednog atletičara.

Španjolac Enrique Llopis bio je hitno prebačen u bolnicu nakon pada na utrci 60 metara prepone. Llopis je bio jedan od natjecatelja za medalju.

Užasne scene viđene su pred ciljnom ravninom uslijed njegova pada na vrat i glavu nakon što je nogom zakačio posljednju prepreku. U tom trenutku nastao je muk u dvorani.

Strašna ozljeda

Liječnička služba brzo se pojavila na stazi, a osoblje je okružilo atletičara braneći tako da javnost pogleda na ono što se događa u Atakoy Areni u Istanbulu.

Nakon tih sakrivenih pogleda, došla je reakcija s tribina dok su nesretnog Španjolca iznosili, a potom su objavljene informacije o stanju sportaša koji je nastao na stazi.

Švicarska dolazi s nekim sprinterima ovdje #Istanbul2023.
Jason Joseph izgleda snažno u posljednjim 3 prijepone s rezultatom 7.41.

Molitve za Enriquea Llopisa.
Taj pad je izgledao žestoko. pic.twitter.com/3Mn7cKxmvf

— Nekonvencionalni glasovi atletike (@VoicesofTnF) 5. ožujka 2023

Publika je reagirala pljeskom nakon što je liječnik španjolske reprezentacije podigao palac u zrak. Španjolski atletski savez kasnije je javio da se Llopis dobro osjeća.

Guliverova slika

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr