Učenik i nastavnik potukli su se zbog mobitela: “Dobar je čovjek, al se iznervirao. Učenik ga je psovao, svašta mu je rekao”

Učenik i profesor potukli su se na času mobitelima u srednjoj školi u Smederevu; učitelj je sada suspendiran, a učenik i dalje ide na nastavu.


Nakon što su se u Gimnaziji u Smederevu preko mobitela potukli profesor matematike i učenik, uslijedile su sankcije.

Tučnjava između učenika i profesoraVIDEO Potukli se profesor i učenik tijekom nastave: Sve je eskaliralo zbog mobitelaTučnjava u Koprivnici - 2Vršnjaci snimali brutalnu tučnjavu djevojčica kod Koprivnice, psihologinja upozorava: “U virtualnom svijetu to postaje nasilje bez granica”

ravnatelja Tehničke, tehnološke i poljoprivredne škole Despot ĐurađMiladin Vitorovićpotvrdio je da je 1. ožujka došlo do okršaja na sat matematike, kada je nastavnik oteo mobitel koji je učenik koristio tijekom nastave, zbog čega je došlo do naguravanja između njih dvojice.

Sada je u tijeku disciplinski postupak protiv nastavnika i učenika koji je sudjelovao u incidentu, ali i protiv učenika koji je čitav događaj snimao mobilnim telefonom, što je, kažu u školi, izričito zabranjeno.

“Nastavnik je suspendiran, takva je procedura. S druge strane, učenik normalno pohađa nastavu”, rekao je direktor za Nova.rs.

“Nastavnik je dobar čovjek, ali se iznervirao, rekao je da mu je učenik svašta rekao, da ga je psovao, još uvijek je u šoku što je sve čuo. Stigle su ga i godine, živci. Nažalost, situacija u prosvjeti je potpuno drugačija nego ranije. Nitko ne želi raditi u školi, ne možemo mu sada naći ni zamjenu. Plaća je mala, a moraš trpjeti maltretiranja”, rekao je izvor za Nova.rs.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr