VIDEO Kao scena iz nekog filma: Policija objavila snimke uhićenja osumnjičenih za ubojstvo muškarca poznatog kao Ranko Eskobar

Srpski MUP objavio je snimak akcije uhićenja dvojice muškaraca osumnjičenih za ubojstvo Ranka Eskobara.


Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je snimke uhićenja dvojice muškaraca osumnjičenih za ubojstvo muškarca u javnosti poznatog kao “Ranko Eskobar”.

55-godišnjak je ubijen 9. ožujka oko 11 sati na benzinskoj postaji u Beogradu. MUP je sada priopćio da je policija u subotu uhitila SZ (28) i LV (26) zbog sumnje da su počinili teško ubojstvo. U pritvoru će se provesti 48 sati nakon čega će biti priveden nadležnom tužiteljstvu.

Eskobar je postao poznat kao vlasnik blindiranog automobila koji je pronađen u garažiMarko Miljković, pomoćnik notornog Veljka Belivuka.

“Nastavljamo nepokolebljivu borbu protiv svih vrsta kriminala. Svatko tko se bavi nepoštenjem i kriminalom mora znati da ga neće zaštititi srbijanska policija, da su srbijanski policajci obučeni i spremni počinitelji kaznenih djela privesti pravdi. što prije”, rekao je ministar unutarnjih poslova. Bratislav Gašić, javlja N1.

Kriminalac na našim ulicama nije dobrodošao i nema zaštićenih. Ministarstvo unutarnjih poslova učinit će sve u skladu sa zakonom da se građani Srbije osjećaju sigurno u svojoj domovini”, dodao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o temiIzvor: Dnevnik.hr