Autor: Dnevno.hr/ T. Š.
Otkrijte savršenu mješavinu čokolade i šipka uz recept za neodoljivo osvježavajuću pitu!
Sastojci:
200 g keksa s čokoladom
50 g keksa maslaca
100 g maslaca
200 g čokolade za kuhanje
200 ml vrhnja za šlag
1 šipak
Priprema:
Rastopite maslac i pomiješajte ga s usitnjenim keksima. Smjesu stavite u kalup i ostavite u hladnjaku sat vremena. Zagrijte vrhnje za šlag, ali ne do kraja. Čokoladu otopite na pari, dodajte joj šlag i promiješajte. Smjesu rashladite na sobnoj temperaturi. Očistite šipak. Kad se smjesa ohladi do sobne temperature, još jednom je promiješajte te izlijte po ohlađenom biskvitu. Dodajte šipak i ostavite u hladnjaku dva do tri sata.
Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.
Više o temiIzvor: Dnevno.hr