KOLINDA OPET U DRUŠTVU ZGODNOG I MLAĐAHNOG KOLEGE! 'Vrlo mi je ugodno': Plijenila pozornost čak iu lježernom izdanju

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Autor: Dnevno.hr

Bivša predsjednica, Kolinda Grabar Kitarovićpojavila se na otvaranju završnog Multiplier Sport Event projekta “Micro Learning Entrepreneurship for Athletes (MLEA)” u organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa.

Riječ je o dvogodišnjem međunarodnom projektu posvećenom sportašima kojima se sportsku karijeru često teško uskladiti s paralelnim obrazovanjem. Ovaj projekt za cilj ima upravo im pomoći u tom problemu i pripremiti ih za tržište rada.

Foto: Željko Puhovski / CROPIX

Kolinda je na otvorenju pozirala s mlađahnim dekanom ZŠEM-a Matom Njavrom, s kojim blisko surađuje. Odjevena u crno odijelo ispod koje se nazirala ležerna, zelena košulja smješkala se pored naočitog Njavre koji je bio odjeven u usko tamnoplavo odijelo.

Podsjetimo, Kolinda radi kao savjetnica za međunarodne odnose i suradnju u spomenutoj školi u kojoj je Njavro dekan. Prije dvije godine o ovoj je suradnji dogovorila RTL Exkluziv.

Foto: Željko Puhovski / CROPIX

Vrlo mi je ugodno i moram reći da je ovo nekako ugodan odmak od političkog svijeta i života, a opet pruža mnogo mogućnosti u onome što najviše volimo, a to su međunarodni odnosi i međunarodna suradnja, spajanje institucija, spajanje ljudi, promicanje Hrvatske” kazala je svojedobno Kolinda Grabar- Kitarović.

Autor:Dnevno.hr

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr