VIDEO Snimio Ronalda, a onda ju je Cristiano izuo iz papuča…

POGLEDAJ OVO

Foto: telegram/AHMED YOSRI/Reuters

Prvi susret s Ronaldom nije baš bio za pamćenje, a tko zna, možda joj se Portugalac ispričao poslije utakmice i poklonio joj se dres

Prvi red iza gola, praktički nekoliko metara od jednog od najvećih nogometaša svih vremena. Jedna djevojka bila je uzbuđena što ima priliku gledati Cristiana Ronalda na djelu pa je sve odlučila i dokumentirati te objaviti na društvenim mrežama. Na njezinu nesreću, bilo je to u pogrešnom trenutku. Drugi put će triput razmisliti kada bude birala mjesta na stadionu.

Video pogledajte OVDJE

Prvi susret s Ronaldom nije baš bio za pamćenje, a tko zna, možda joj se Portugalac ispričao poslije utakmice i poklonio joj dres. Nešto mu se slično dogodilo i uoči utakmice Lige prvaka kada je u dresu Real Madrida pogodio zaštiturku. Došao je do nje, pomogao joj se ustati i poklonio trening-majicu.

Foto: Ahmed Yosri/REUTERS

Što god je mogao poželjeti, Cristiano Ronaldo dobio je u Al Nassru. Plaću od 500 milijuna eura, raskošnu vilu i klub u kojem ga štuju kao kralja. Ne, čini se da nije pronašao i zadovoljstvo. To se posebno vidjelo na utakmici protiv Abhea.

Ljutiti Ronaldo

Portugalac nije zabio gol, što ga je očito razljutilo. Tijekom utakmice isijavalo je nezadovoljstvo iz njega. Prigovarao je suigračima, prepirao se sa sucem pa je u prvom poluvremenu dobio žuti karton nakon što je napucao loptu nezadovoljan time što je sudac svirao kraj prvog poluvremena.

Foto: Ahmed Yosri/REUTERS

Izašao je iz igre nekoliko minuta prije kraja. I sve se moglo iščitati iz njegovog mrkog pogleda. Jedva da je pozdravio suigrače i trenera Rudija Garcijuja, promrmljao je nešto sebi u bradu pa sjeo na klupu.

Odigrao je osam utakmica za Al Nassr, na kraju ima osam golova, no sve ih je zabio u tri utakmice! Očito je mislio da će u Saudijskoj Arabiji puniti mrežu lakše nego ikad, ali baš i nije tako.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr