'ZASLUŽUJEŠ VEĆI RESPEKT OD PORUKE ONOG BLEFERA'! Štimac u svom stilu čestitao juniorima Hajduka

Foto: Jure Mišković / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ IL

Povijesni uspjeh Hajdukovih juniora oduševio je Hrvatsku te im svi od reda čestitaju. Izbacili su Dortmund pred 17 tisuća ljudi na Westfallenu, a heroj je bio vratar Buljan koji je obranio kaznu u 9. seriji za slavlje.

Čestitku u svom stilu poslao je i bivši sportski direktor Hajduka i klupska legenda, Igor Štimac: “Bravo dico naša, čestitke na zasluženoj pobjedi!! Trener Budimir je ovim uspjehom zaslužio puno veći respekt od poruke blefera da se ode negdi “kalit”” započeo je izbornik Indije.

Na to je dodao: “Ova dica sa svojim trenerom zaslužuje da im se širom otvore vrata prve momčadi jer imaju hajdučko srce i dišpet, a znaju puno više od preplaćenih bezimenih likova kojima je Hajduk prolazna stanica za nigdje!”

Znakovita poruka

“Blefer” je bio poprilično znakovit, ali s obzirom na Štimčev odnos s Lukšom Jakobušićem kojeg je često javno prozivao i govorio kako šteti Hajduku, dalo bi se zaključiti da je baš Jakobušić znakoviti “blefer”.

Jakobušić je na nedavnom dvosatnom druženju s izabranim novinarima na Poljudu rekao kako bi za Budimira bilo bolje da na ljeto napusti Hajduk i ode potražiti angažman u seniorskom nogometu.

Pred Hajduk je 21.4. polufinale u Nyonu protiv Milana, a njihovi mladi heroji u Split se vraćaju u 14 sati te ih čeka prigodni doček od strane navijača.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr