(VIDEO) VUČIĆ SE HVALI, PUNA MU USTA STADIONA! 'Ljudi pa što mi radimo, vjerujete li da je ovo Srbija!?'

Snimka zaslona

Autor: Dnevno.hr/PV

Aleksandar Vučić sveprisutan ja u srpskim medijima, gotovo pa nema dana kad nema obraćanje s neke od (svojih) televizija. Sad je zablistao na temu – sportske infrastrukture.

Naime, nakon što je nabrojao nove ceste, zaobilaznice i željezničke pruge, Aleksandar Vučić najavio je i skoro otvaranje stadiona.

“Za nekoliko dana otvorit ćemo prvi stadion u Leskovcu, 15 dana nakon toga u Loznici, a 15 dana nakon toga u Zaječaru. Doslovno izgleda kao Allianz Arena u Münchenu!”, kaže i nastavlja:

‘Srbija kao München’

“Ljudi, vjerujete li vi da je ovo Srbija? Kao Allianz Arena!” ponovio je Vučić pokazujući fotografije stadiona iz istočne Srbije i uspoređujući ga s onim u Münchenu.

A to nije sve, neće tu Vučić povući kočnicu.

“Uskoro krećemo sa stadiona Čika Dača u Kragujevcu.

Reprezentacija Srbije do kraja mjeseca kreće u kvalifikacije za Euro 2024., a osim u Beogradu, igrat će se i na novim stadionima. U Leskovcu i Zaječaru “gradi se punom parom”, hvale se tamošnji mediji, a Vučić to ne propušta naglašavati u javnim obraćanjima…

KAKO TO IZGLEDA MOŽETE POGLEDATIOVDJE.

Autor: Dnevno.hr/PV

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr