Ovi znakovi su najinteligentniji: Otkrijte na kojem mjestu ste vi

OD PRVOG DO ZADNJEG

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Kada je u pitanju inteligencija, svi želimo biti prvi na listi. Međutim, dok su neki znakovi nadareni većim znanjem, drugi su bolji u čitanju situacije i suosjećanju s tuđim osjećajima

Vodenjak

Vodenjak je prvi kada su u pitanju najinteligentniji horoskopski znakovi. Osim općeg znanja, poznati su po svojim analitičkim vještinama i sposobnostima da vide stvari koje drugi obično propuštaju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevica

Poznate su kao perfekcioniste, ali one su također blagoslovljene odličnim smislom za logiku i praktičnost, što ih, u kombinaciji s njihovim nepogrešivim okom za detalje, čini oštrima.

Škorpion

Škorpion je vjerojatno prva osoba koju ćete nazvati ako želite znati viđa li se vaš bivši s nekim novim. Stručnjaci su za ‘čitanje ljudi’ i rješavanje misterija.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Blizanci

Poznati su kao jako društveni, ali su također brži kada je u pitanju obrada složenih informacija.

Jarac

Praktični su i disciplinirani i upravo im takav metodični pristup rješavanju problema čini prednost na radnom mjestu. Oni će vam reći istinu bez obzira na sve.

Iznad

Njihova pamet nadopunjena je oštrom dosjetljivošću koju su spremni otkriti za svakog tko im se zamjeri.

slobodno mjesto

Nejasan su iznenađujuće uravnotežene i objektivne u svom pogledu na svijet. Taj unutarnji osjećaj skladišta također im omogućuje da na svakodnevne izazove odgovore promišljeno, umjesto da donose impulzivne odluke.

Bik

Inteligencija dolazi u različitim oblicima, a Bikovi su poznati po svojoj emocionalnoj pameti koja se sastoji od jednakog dijela samosvijesti, znanja kako čitati i razumjeti vlastite emocije, kao i empatije i viđenja onoga što drugi ne pokazuju.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Strijelac

Strijelac uvijek želi proširiti svoje horizonte i informirati se o novim mjestima, kulturama i stilovima života.

Lav

Nije važno što radi ili ne zna, ali u očima drugih, oni su sve shvatili. Kao prirodne vođe, vješti su u isticanju samouvjerenosti.

Rak

Ako Rak nije na prvoj poziciji na ovoj listi, to nije zato što mu nedostaje pameti, već samo zato što njihova suosjećajna priroda jednostavno znači da im emocije mogu pomutiti sposobnost prosuđivanja.

Riba

Da, oni bi mogli biti zadnji u prostoru koji će shvatiti šalu, ali to je samo zato što imaju veliku maštu, prenosi Vogue.

POGLEDAJTE ‘SPOJ NA SLIJEPO’: SAZNALI DA SU ROĐENI NA ISTI DAN…JE LI TO SUDBINA?

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr