Bešlagić o 'Superparu': Parovi se u igrama grizu, jedva da se i pogledaju, ali se jako poštuju'

USKORO NA MALIM EKRANIMA

Foto: RTL

Kandidati se natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj. Sve ovisi o tome koliko dobro poznajete svog partnera i koliko ste hrabri uložiti novac koji ćete dobiti na raspolaganje

Snimanje četvrte sezone ‘superpara‘ u punom je zamahu, show uskoro počinje s prikazivanjem na RTL-u, a voditelj Enis Bešlagić(48), okosnica te zabavno-natjecateljske emisije, izrazito je zadovoljan ovogodišnjim kandidatima.

– Parovi četvrte sezone drugačiji su od parova prijašnjih sezona – pojedinačno nisu, ali kao kolektiv jesu; grizu, ulaze u izazov punim kapacitetom, ne štede nikoga iako se privatno i vole i cijene, poštuju, super se druže i nema nekih prevelikih intriga među njima. Najveći im je problem kome dati narukvicu, odnosno, koga izbaciti, ali u izazovima se gotovo i ne pogledaju, toliko su nabrijani. Žene pogotovo! Ne postoji ono da netko odustane od izazova, nema neću ili ne mogu, nego se svi u igrama daju sve od sebe i baš sam jako sretan zbog toga. Jako sam sretan što se igre igraju maksimalno, a poslije se pruži ruka – rekao je Bešlagić koji jedva čeka da i gledatelji upoznaju kandidate.

Foto: RTL

Reality show, izraelske produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa ‘Power Couple’ iznimno je dobro prihvaćen u Hrvatskoj, gledateljima je posebno zabavno gledati kako parovi prolaze kroz razne zanimljive fizičke i mentalne izazove kako bi dokazali svoju bliskost i znanje jedni o drugima. kako i kod parova koji se jako vole i poštuju često dođe i do konfliktnih situacija i poneke svađe.

Foto: RTL

Pobijediti u ovom showu nije lako jer se kandidati natječu protiv drugih parova koji imaju isti cilj. Sve ovisi o tome koliko dobro poznajete svog partnera i koliko ste hrabri uložiti novac koji ćete dobiti na raspolaganje, a jedan dio para kladiti se na uspjeh svog partnera dok se ne nađe u zabavnim izazovima.

– Imamo deset parova, fantastične nagrade, izazovi su još izazovniji! Testirati ćemo njihovo znanje, njihovu ljubav, njihovu sposobnost i snagu i uskoro ćemo saznati tko će postati novi hrvatski superpar – zaključio je Enis.

Foto: RTL

Tko će od njih osvojiti novčanu nagradu od 15.000 eura i titulu superpara – ne propustite gledati uskoro.

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr