KAPETAN WALESA NAJAVIO HRVATSKU: 'Vjerujem da možemo ispisati povijest'

Foto: Ante Čizmić / CROPIX

Autor: Dnevno.hr/ IL

Hrvatska će na Poljudu od 20:45 otvoriti kvalifikacije s reprezentacijom Walesa protiv koje nikad nismo izgubili. Godinama je broj 1 te ekipe bio Modrićev dobar prijatelj, kapetan Gareth Bale, ali on se umorio.

Ulogu kapetana preuzeo je bivši igrač Arsenala i Juventuse, a sada igrač Nice Aaron Ramsey. On je najavio susret na Poljudu u subotu:

“Gareth, Joe, Jonny i Gunts su tijekom prošlih godina bili među najvažnijim igračima reprezentacije i zauvijek će biti dio povijesti Walesa” rekao je u uvodu i spomenuo igrače koji su se umirovili.

Novo doba

“Ne, nogomet se mijenja stalno i sada dolaze prilike za mlađe igrače da pokažu za što su sposobni. Nadajmo se kako možemo ispisati svoju povijest” najavio je novu eru novi kapetan.

Wales je sudjelovao na proteklom Mundijalu na kojem su završili zadnji u grubi B s jednim bodom. Ispred njih bili su Engleska, SAD te Iran. Svoj najveći uspjeh ostvarili su na Euru 2016. kada su igrali polufinale i ispali od kasnijih prvaka, Portugala.

Vatreni su 6 puta u svojoj povijesti igrali s njima te upisali 4 pobjede i dvije remije. Zadnji put susreli smo se u kvalifikacijama za prošlo Europsko prvenstvo. U Osijeku je Hrvatska slavila s 2:1 golom Perišića i autogolom Lawrenca. U Cardiffu je bilo 1:1. Zabili su Bale i Vlašić.

Autor:Dnevno.hr/ IL

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr