Stigle kazne disciplinskog suca: Hajduk mora opet platiti najviše

KAZNA I DINAMU

Foto: Milan Šabić/PIXSELL

Splićani su još jednom prošli najteže te će zbog korištenja pirotehničkih sredstava morati platiti 11.100 eura, Dinamo je kažnjen u iznosu od 3.000 eura, a Rijeka 670 eura

Disciplinski sudac SuperSport HNL-a Alan Klakočer odredio je kazne za klubove u proteklom 26. kolu. Klakočer je kaznio tri kluba, Hajduk, Dinamo ja Rijeci.

Splićani su još jednom prošli najteže te će zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača tijekom susreta sa Slaven Belupom morati platiti 11.100 eura.

“Na sjevernoj tribini, gdje je bila smještena navijačka skupina Torcida, u trećoj minuti zapaljeno je 14 baklji, u 16. minuti jedna baklja, u 19. minuti dvije bljeskalice, u 23. minuti dvije baklje, u 41. minuti jedna baklja, u 55. minuti jedna dimna kutija i jedna bljeskalica, u 57. minuti četiri baklje i jedna bljeskalica, u 60. minuti jedna baklja i jedna bljeskalica, u 66 minuti petnaest baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 73. minuti najmanje trideset baklji uz aktiviranje jednog topovskog udara, u 76. minuti najmanje dvadeset baklji, s time da je jedna baklja bačena u teren za igru ​​bez prekida igre, te u 85. minuti dvije dimne kutije”, priopćio je.

Foto: Milan Šabić/PIXSELL

Dinamo je kažnjen u iznosu od 3.000 eura zbog korištenja pirotehničkih domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice s Rijekom.

“Domaći navijači su u 76. minuti zapalili dvadeset baklji, dvije bljeskalice te bacile dvije petarde, dok su gostujući navijači u 60. minuti zapalili pet baklji, au 68. minuti jednu baklju”

Rijeka je pak kažnjena sa 670 eura zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača tijekom susreta protiv Dinama.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Najčitaniji članci

Odaberi temu koju želiš pratiti Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku

Više o temiIzvor: 24sata.hr