PROŠIO MLADU HRVATSKU REPREZENTATIVCU! 'Ne možemo vjerovati da je bolest bila jača i da Natalija više nije s nama'

Foto: facebook screenshot

Autor: Dnevno.hr/GIŠ

Tužne vijesti za Čakovec, ali i za hrvatski sport dolaze nam danas iz Međimurskog grada, u kojem je teške bolesti preminula hrvatska reprezentativka Natalija Kikelj Vugrinec.

Kako je javnost obavijestila njezin Streljački klub Alzas iz Čakovca, Natalija je u četvrtak izgubila bitku protiv teških bolesti.

“Samo dvije godine trebale su joj postati jedna od najboljih hrvatskih sportašica u gađanju zračnim pištoljem i osvojiti svoju najsjajniju brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske”, napisali su iz njenog kluba.

Nije odustajala

“Međimursko i hrvatsko streljaštvo poznato je po talentu i skromnosti, a upravo su to bile njezine najveće vrline koje su krasile sve do kraja našeg puno prerano prekinutog sportskog druženja. Nije odustala od streljaštva i kad se suočila s teškom bolešću. Kad je ponovno stala na vatrenu crtu svi su bili sretni i radosni, kao i ona sama”, navode iz kluba Alzas i nastavljaju:

Nažalost, kao da je bilo jučer, javila se “da opet neće biti neko vrijeme“, što nas je jako zabrinulo. Ali bili smo uvjereni da će uz njezin optimistični duh, dobiti i ovu bitku i da ćemo opet uskoro biti zajedno na streljačkoj crti. Ne možemo vjerovati da je bolest bila jača i da Natalije više nema s nama”, stoji u objavi Streljačkog kluba Alzas iz Čakovca.

Natalija Kikelj Vugrinec za hrvatsku reprezentaciju je prvi put nastupila 2017. na streljani SRC-a Mladost u Čakovcu na 43. međudržavnom susretu reprezentacija Hrvatske i Slovenije u disciplinama zračnog oružja, a najbolje je bila plasirana kao treća na Prvenstva Hrvatske.

Autor:Dnevno.hr/GIŠ

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr