'KAD NEMAŠ ŠTO DRUGO POKAZATI, SKINEŠ MAJICU' Saborski zastupnik pojavio se golog torza i pokazao mišiće: 'Mislim da bi bilo potrebno da se političari skidaju'

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Autor: Dnevno.hr / F.Š.

Dario Zurovec i partnerica Helena u četvrtoj emisiji Plesa sa zvijezdama plesali su paso doble. Saborski zastupnik i gradonačelnik Sv. Nedjeljom se na velikoj pozornici pojavio goli torza i pokazao isklesano tijelo. Iako su svi pohvalili pločice na njegovom trbuhu, članovi žirija nisu imali toliko komplimenata za njegov ples.

“Ciboci challenge prihvaćen je u finalnoj emisiji. Znači treba doći do finala. To je onaj stari plesni trik kad nemaš što drugo pokazati u plesu skineš majicu i nadaš se najboljem. Jedini oblik koji si imao kroz ruke. Sve one karakteristike pokušao jesi, uz sve nedostatke, ovo je bila tvoja najbolja izvedba dosada”, rekao je Marko Ciboci.

Screenshot/Nova tv

“Mislim da je Helena jedina ili bar prva žena u Hrvatskoj koja se uhvatila u koštac i sukobila s političarom. Igor je rekao da političari trebaju plesati. Ja mislim da bi bilo potrebno da se političari skidaju. Baviš se utrkom Spartan, mislim da je taj sport dobro izgradio. Za razliku od Marka ja mislim da ste imali taj oblik i dobro ste izgledali. Sve u svemu ide naprijed i meni se to sviđa”, dodala je Larisa.

Screenshot/Nova tv

“Ja sam se na momente prepala tvog lica i to smo htjeli vidjeti, to smo i dobili. Mislim da se moraš još malo bolje kretati, ali malo bolje je bilo večeras”, poručila je Franka.

Par je osvojio 27 bodova žirija što je više nego što su ostvarili u prošloj emisiji.

Autor:Dnevno.hr / F.Š.

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Više o temiIzvor: Dnevno.hr