Hoćemo li se uskoro seksati i online? Odgovor će razveseliti parove

Dodir kože o kožu

No ništa od ovoga nije toliko slatko ako ga nemamo s kim podijeliti. Na kraju dana, seks je čin za dvoje ili više ljudi, a niti jedan robot ne može zamijeniti ljudski dodir. Ideja je, i kroz seks, da nas digitalno približi umjesto otuđi od svijeta, a itekako potrebnu dozu bliskosti trebamo kada smo od partnera udaljeni nekoliko stotina kilometara.

I kao što smo spomenuli, dobar stari sexting odradit će dobar dio posla, no čemu stati na tome?

Seks na daljinu 1.0.1.

Pristanak na odnos na daljinu nije samo stvar velike organizacije, već i povjerenja i predanosti prema drugoj osobi. Ovakvi dejtovi se organiziraju nekoliko dana unaprijed, a vatra se održava svakodnevno uz pregršt mašte i pokušaja/promašaja. Iako ste tjelesno vrlo daleko, veza na daljinu može vas itekako zbližiti i, jednako tako, voditi vas do fantastičnog seksa kad jeste i kad niste skupa!

Ovako imate vanserijski dobru priliku za ispitati sve ljubavno i seksualno što biste voljeli znati o partneru, a što možda svima i nije najugodnije reći lice u lice, kada ste jedno pored drugoga. Ne samo da možete postavljati konkretna pitanja, već možete vidjeti i sve iz prve ruke.

Krenite polako

Kao i prije pravog seksa, i prije online seksa isplati se puno razgovarati. Istražite palite jeste li vi i/ili partner na sextingu, jesu li dozvoljene vruće fotke ili videi i ako da, u kojim uvjetima? Siguran seks online ne podrazumijeva kondom, ali podrazumijeva šifriran sadržaj. Nemojte se dovesti u prošlost da pošaljete dick pic putem društvenih mreža jer u tom slučaju vaš veseljko ostaje na Internetu zauvijek. Za u vijek.

Isprobajte WhatsApp, koji navodno ne prikuplja informacije i sadržaje naših privatnih razgovora, ili šifrirane aplikacije koje omogućuju slanje i brisanje informacija u roku od 24 sata ili manje. Na ovaj način možete jedno drugome zagolicati maštu, a da ne postanete žrtva hakera ili slučajnog curenja informacija ako ste nespretni.

Sljedeći korak neka je poziv. Recite jedno drugome ono što želite reći, pričajte što biste međusobno radili i slušajte kako vaše riječi utiču na vašeg partnera i obratno. Neka je video seks onaj korak koji ćete odraditi tek kada ste spremni, jer jasno je da je pomalo hladno i neobično.

Video seks i sve njegove prednosti

Čak se i video seks može ostvariti na nekoliko načina. Pogledajte jedno drugo samo lice na FaceTimeu, seksajte se na Skypeu tako da vidite jedno drugo samo od vrata prema dolje, vidite samo partnera kako se dodiruje ili obrnuto, aktivno sudjelujte u simultanoj masturbaciji i gledajte se u potpunosti…

Zadnji korak svakako je najviše realističan, nema zahtjeva i veliku dozu povjerenja i opuštenosti pred kamerom. Pozicionirajte kameru onako kako bi vas partner vidio da ste doista skupa – bilo da je to doggy style ili da ste vi na njemu. Poslužite se stativom po potrebi, ruke vam trebaju biti slobodne; naime, ovdje u igru ​​ulaze i seks igračke.

Više o temi